Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan Alp Eren Khamis 17 yaşında genç bir delikanlı oldu. Dizide Orçun karakterine hayat veren ve annesi rolünde oynayan Zeyno Günenç sosyal medya hesabı Instagram da yaptığı paylaşımla Alp Eren Khamis' in uluslararası bir dizide yer alacağının müjdesini verdi.

Çocuklar Duymasın yayınlandığı dönem damgasını vuran ve hala hafızalardan silinemeyen Gönül ve Selami’ nin oğlu olan Beton Orçun’ a hayat veren Alp Eren Khamis başarısıyla etrafındaki herkesi gururlandırıyor.

YABANCI BİR YAPIMDA ROL ALACAK

Çocuklar Duymasın dizisinde anne rolünü oynayan Zeyno Günenç, sosyal medya hesabı olan Instagram da 17 yaşına giren genç oyuncunun son halini paylaşarak müjdeli bir haber verdi. Günenç paylaşımıyla “ Benim bir tanem uluslararası dijital bir platformda hemde yabancı bir yapımda çekime başlıyor. Onunla guru duyuyorum' şeklinde ifadelerinde bulundu.

ALP EREN KHAMIS KİMDİR?

Annesi Türk babası Lübnan asıllı bir ailenin çocuğu olan Alp Eren Khamis 15 temmuz 2003 yılında İstanbul’da doğdu. Çok küçük yaştan itibaren hem sinema hemde dizi filmlerinde oyunculuk yaptı. Oyuncu bebek yıllarından beri Çocuklar Duymasın dizisinde Selami ve Gönül’ ün oğlu beton Orçun' a hayat verdi. Daha sonra ATV ekranlarında tekrar yayına başlayan dizi ile ekranlarda tanınmasına katkı sağladı.

Genç oyuncu daha sonra 2018 yılında annesini geçirdiği bir trafik kazasında kaybetti.

Editör: TE Bilişim