Trazonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın'ın, Maldivler'de ada kapattığı düğünü gerçekleşti. Nevzat Aydın'ın düğün için 5 milyon dolar bütçe ayırdığı iddia edildi.

Nevzat Aydın, gelen tepkilere verdiği yanıtla tepki çekti.

Nevzat Aydın şunları söyledi:

"Benim hakkımda ne yazık ki gereksizce biraz fazla atıp tutuluyor son zamanlarda. Ben Yemeksepeti'ni 7 sene önce sattım ve epey bir zaman önce de yönetimini de bıraktım. Lütfen bu konuda bilinçli bir şekilde eleştirin veya tweet atın arkadaşlar.

"NANKÖRLER"

Yönetim kurulu Delivery Hero'da aktif bir görev değildir. Yakın bir zamanda o da düşecek zaten. Bu arada iyi ki Mert işin başında; bana kalsaydı ilk işim, o işi yavaşlatan nankörlerin tamamını göndermek olurdu.

"İSTEYEN İSTEDİĞİNE İNANIR"

Kopan yaygaranın sebebi ise; benim 3 yıl önce 'kuryeler de bunu hak ediyor' diyip 'onları da tıpkı hepimizin olduğu gibi kendi bordromuza alalım' diye ısrar etmemdir. Taşeron olarak hiçbir ekstra imkanları - mesela özel sağlık sigortası - olmadan çalıştırsak sorun yoktu. Bu bu konudaki son tweetimdi. İsteyen istediğine inanır."

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN "NANKÖR" TEPKİSİ

Cüneyt Özdemir, Nevzat Aydın'ın paylaşımını alıntılayarak "Yemek Sepeti’nde yeni bir seviye ‘nankörler’!! 
(Ah benim kurye kardeşim sen misin hakkını savunan?)
Bu nankörler olmasa Nevzat kardeşiniz Maldivler’de ada kapatıp party yapardı… Ahh pardon o yeni yapıldı değil mi!!!" diye yazdı.

"YAZIK"

Cüneyt Özdemir'in bu sözlerine yanıt veren Nevzat Aydın, "Yine her zaman olduğu gibi hiç anlamadığınız konularda popülizm yapıyorsunuz. Ben son kuruşuna kadar vergisini verdiğim helal para ile istediğimi yaparım. Kimsenin de sırtından para kazanmadım hayatım boyunca. Yazık." diye yanıt verdi.

"UTANIN BİRAZ"

Cüneyt Özdemir'in "'Hiç anlamadığımız konularda popülizm' öyle mi?  Paranızı nasıl yiyeceğiniz ilgi alanımızda değil. Hak arayışındaki insanları 'nankör' olarak nitelendirmenizi eleştiriyoruz. Böyle popülist söylemler asıl size yakışmıyor...Utanın biraz." sözlerine Nevzat Aydın, "Utanacağım bir şey yapmadım ben, dikkatli konuş. Hak arayışındaki insanları değil, iş yavaşlatanları nankör olarak değerlendiriyorum. Dışarıda o şartlarda o iş için bekleyen binlerce insan var." ifadelerini kullandı.

 

ŞİKAYETVAR DOLDU TAŞTI

Öte yandan Online yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili verilerini paylaşan Şikayetvar, 2021’de en çok sorun yaşanan konuları derledi. Yemek sipariş uygulamalarında siparişin teslim siparişin geç, yanlış ve eksik gelmesi en çok karşılaşılan sorun oldu. Verilere göre, geçen yıla oranla şikayetler yüzde 211 artarak şikâyet sayısı 21 bin 779’e yükseldi. Şikâyetin zirve yaptığı ay ise Mayıs oldu.

Pandeminin başladığı ilk günlerden itibaren dünya genelinde önlem amaçlı uygulanan kapanmalar ve kısıtlamalar online yemek sipariş uygulamalarına talebi de artırdı. Her ne kadar restoranlar açılmış olsa da ev ya da işyerlerine yemek sipariş verme trendi etkisini kaybetmiş değil. Artan talep bu uygulamalarla ilgili şikayetlerin yükselişini de beraberinde getirdi. Şikayetvar, özellikle metropolde yaşayan tüketicilerin vazgeçilmezi olan online yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili rakamlarını açıkladı.

ŞİKAYETLER 2021’DE YÜZDE 211 ARTTI

Şikayetvar verilerine göre, online yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili bir önceki yıl ile 2021 karşılaştırıldığında şikayetler yüzde 211 arttı ve toplam 21 bin 779 şikayet geldi. Şikayetvar yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili karar vermek için platformu ziyaret eden kullanıcı sayısıysa yüzde 152 artış gösterdi. 2021’de Şikayetvar’da bu uygulamaların sayfaları, 650 bin 647 kez ziyaret edildi.

EN ÇOK ŞİKAYET MAYIS AYINDA GELDİ

Şikayetvar verilerine göre, 2021’in Mayıs ayında şikayetler zirveyi gördü. Online yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili 2020’in mayıs ayında 533 olan şikayet sayısı yüzde 635 artarak 2021’in aynı döneminde 4 bin 15’e yükseldi. 

Yemek sipariş uygulamalarıyla ilgili en çok şikayet edilen konular ise şöyle açıklandı:

“Siparişin geç, yanlış ve eksik gelmesi

“Siparişin bilgi verilmeden iptal edilmesi

“Sipariş iptali sonrası paranın iade edilmemesi

“Kampanya ve promosyon adı altında müşteriyi yanıltmaları

“Siparişin teslim edilmeden teslim edildiğini iddia etmeleri 

“Müşteri hizmetleri ve online destek personeli sorunu

“Üyelik sorunu ve güvenlik eksikliği.”

Odatv.com 

Editör: TE Bilişim