Ülkemizde sanat ve sanatçı denklemi her geçen gün tartışılmaya devam ediyor, bu tartışmayı ise ünlü isimler kendi arasında yapıyor. Kimileri gündemde kalmak için yapıyorlar diyor kimileri ise sadece olaylara bakıyor ama genel olarak ünlüler arasında ki tartışmalar her geçen gün büyüyor. Son olarak ikili tartışmalara cem yılmaz ve demet akalın katıldı. Ünlü komedyen ile bir o kadar ünlü olan popçu arasında laf atışmaları herkesi şaşırttı. Cem yılmaz bir komedyen, yani ülkede yaşanan bazı olaylara trajedi de olsa dikkat edip kendine konu çıkarmaya çalışıyor. Son olarak Demet Akalın’ın kızı Hira’nin tik tok meselesini konu aldı. Bu tartışma gündem oldu, demet akalın ve cem yılmaz tartışması büyüyor.

Cem Yılmaz’dan Hira olayına esprili yanıt

Cem yılmaz, ülkemizin yetiştirdiği sayılı komedyenlerden bir tanesi olarak tanınıyor, bazı kesimlere göre o Türkiye’nin en iyi komedyeni durumunda. Ülkemiz ve dünya üzerinde yaşanan olayları çok iyi yorumluyor ve muhteşem bir sunma kabiliyeti ile izleyenlerini kırıp geçiriyor. Sahnede tek başına da işini iyi yapıyor filmlerinde birlikte oynadığı kadro ile de bu işi çok iyi başarıyor. Son olarak bir olayda cem yılmaz Demet Akalın’ın kızı Hira’nın tik tok üzerinden 7 bin TL gibi yüklü bir parayı hediye olarak gönderme olayını ele aldı ve bu konuda yaptığı konuşma ile yine herkesi güldürmeyi başardı. Bu konu bir komedi mi? Olaya nerden baktığımıza bağlı, demet akalın ise konuya dair sert açıklamalar yaptı.

‘’Demet’e bir gol daha’’

 Cem Yılmaz’ın yaptığı açıklama üzerine bir sosyal medya kullanıcısı demet’e bir gol daha gibi bir durum paylaştı. Demet akalın ise bu duruma çok sinirlenmiş olacak ki uzun bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Demet akalın öncelikle bu parayı aldığını ve para ile alınan oyuncakları doğuya gönderdiğini açıkladı. Daha sonrasında en azından benim kızım bilmeden yapmış onun oğlu bilerek kaybetmiş diyerek Cem Yılmaz’a lafı attı. İkili arasında ki konuşmalar bir atışma halini almayı başardı. Demet akalın magazin dünyasında sürekli ikilemlerle gündeme gelirken bu kez de cem yılmaz ile ikili münakaşaya girmiş gözüküyor