Ünlü oyuncu Demet Evgar ile dünya evine giren Levent Babataş kimdir, Levent Babataş kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar!

Demet Evgar ile Evlenen Levent Babataş Kimdir?

İş adamı Levent Babataş'ın biyografisi, ünlü oyuncu Demet Evgar ile evlendikten sonra pek çok mecrada araştırılmaya başlandı. Kariyerini bir gıda işletmesinde sürdüren Babataş, 6 yıllık ilişkisini resmiyete taşıdı ve geçtiğimiz hafta Demet Evgar ile nikah masasına oturdu. Peki, Levent Babataş kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş biyografisi sizlerle…

LEVENT BABATAŞ KİMDİR?

Levent Babataş, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlıdır. Yaşı hakkında bir bilgi yer almamakla birlikte, eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde aldığı biliniyor.Gıda üzerine faaliyet gösteren bir işletmede kariyer yapan ve halen burada görev başında olan Babataş’ın önceki e evliliğinden bir oğlu var.

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar ile dünya evine giren Levent Babataş'ın kim olduğu, mesleği ve kariyeri sosyal medyada araştırılıyor. Demet Evgar ile altı yıldır beraber olan Levent Babataş hakkında şimdilik elimizde olan bilgiler bu şekilde…

DEMET EVGAR KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demet Evgar, 1980 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. 17 yaşında iken Manisa'daki Afsem Tiyatrosu’nda amatör olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır.

İlk defa Ray Cooney - Kaç Baba Kaç adlı tiyatro oyunuyla sahneye çıkmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Son olarak Alev Alev adlı dizide rol almıştır.

Editör: TE Bilişim