Ünlü manken ölümle yüz yüze geldi. Evinde su içtiği bardak içerisindeki kürdanı fark etmeyen ünlü manken Demet Şener kürdanın midesine saplanması sonucu hemen hastaneye kaldırıldı. 48 saat müşahede altına alındı.

Ocak ayı içerisinde eşinden ayrıldı. Hayat tarzlarının birbirinden farklı olması sebebi ile ayrıldıklarını duyurdu. 

Evinde su içtiği bardak içerisinde bulunan kürdanı fark etmeyen ve içen ünlü manken sonrasında midesinde oluşan ağrıya dayanamayıp hastanelik oldu. Evinde çalışan bayanın ortalığı toplarken bardağın içine attığı anlaşıldı. Midesine kürdan batan ünlü manken hemen hastaneye kaldırıldı.

48 saat boyunca hastanede müşahede altında kalmış. Midesinde oluşan ağır bir acı sonrasında şuan için çok iyi olduğunu duyurdu. Başına gelen bu talihsiz kazayı şu şekilde anlattı.

Evimde bana yardımcı olan çalışanım evi toplarken bulmuş olduğu kürdanı bardağın içine atmış. Acil bir işim vardı acele ile mutfağa geldim bardağa su doldurdum içtim. Sonrasında kürdan mideme batmış. Acilen hastaneye kaldırıldım. Şuan için çok iyim erkenden müdahale edildi. Bugün hastaneden çıkıyorum. Eski eşi hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneye ziyarete gelmiş. Kaza geliyorum demez dedikleri bu olsa gerek.

Kürdanı Fark Etmedi

Evde bulunduğu sırada ünlü isim inanılması oldukça güç bir olayla karşılaştı. Bu durumun üzerine bir anda ünlü isim neredeyse ölüyordu. Evinde su içtiği bardak içerisindeki kürdanı fark etmeyen ünlü manken Demet Şener suyun içerisinde bulunan kürdanın midesine saplanması ile birlikte apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim bu olay üzerine 48 saat boyunca hastanede kaldı. Kürdanın ise daha sonradan bardağın içerisine nasıl girdiği de anlaşıldı. Evde çalışmakta lan bayan tarafından temizlik esnasında konulan kürdan bir anda ünlü ismin hastaneye kaldırılmasına sebep oldu.

Demet Şener kimdir hayatı ve rol aldığı filmler;

Naime ve Fikret Şener’ in kızlarıdır. İstanbul’ da kız lisesinden mezun oldu. Güzellik yarışmasında Türkiye 1.’si oldu. Bir kızı bir oğlu bulunuyor.

Rol aldığı dizi ve filmler;

Bir Demet Tiyatro

Kahpe Bizans

Asansör

Böyle Mi Olacaktı

Gölge

Hemşo

Aşk hırsızı

Editör: TE Bilişim