Demet Şener, Cenk Küpeli olan evliliği ani bir şekilde bitti. Önceki gün bebekte bir kaş tasarımı merkezinin çıkışında objelere takılan Demet Şener kendini bekleyen muhabirlere, ‘’ beni ne çok seviyorsunuz anladım’’ diyerek muhabirlere takıldı, magazin gündemlerine yansıyan boşanması hakkındaki merak edilen her şeyi açıkladı.

Demet Şener şu açıklamaları yaptı; ‘’ altında aranacak bir durum yok. Evliliğimiz o noktada tıkan ve böyle bir karar verdik. Oturup birlikte konuştuk ve hiçbir kavgamız falan yok gayet olumlu bir şekilde ayrıldık. Başkada diyecek bir şeyim yok’’ diyerek açıklama yaptı.

Cenk Küpeli’nin borçları olduğu içim yaşadıkları eve icra gelmesini sormalarından sonra Demet Şener bu idealarını yalanlayarak; ‘’ Böyle bir durum söz konusu değil. Böyle bir şey olur mu hiç? Bizim bu konu hakkında yaptığımız açıklamalar neden inandırıcı gelmiyor sizlere anlamış değilim. İllaki altından bir şey mi aramanız gerekiyor ‘’ ifadelerine yer verdi.

Cenk Küpeli, Demet Şener ile ayrıldıktan sonra babası yeniden sosyal takibe alması konusu da sorulunca Demet Şener; ‘’ Cenk babasıyla hiçbir zaman takip etmeyi bırakmadı. Bu olaya Cenk’in sosyal medya hesabında yer alan geçmişteki resimlere bakılarak görülebilir. Hiç böyle bir durum söz konusu olmadı’’ dedi.

Demet Şener’e Cenk Küpelinin kendi yaşadığı eve gelip gitmesi konusu sorulunca; ‘’ Çocuklarla görüştü. Bize bakmaya geliyor iyi miyiz diye. Her zaman da gelebilir tabi ki de.  Köpeklerimizden birisi onda kalıyordu iki gündür onu bırakmak için geldi’’ ifadelerine yer verdi.

Ayrıca şu ifadelere yer vererek ‘’ insanlar böyle ayrılmalara alışkın değil. Biz seviyeli bir şekilde ayrıldık kavgamız da yok. Altında bir şey arıyorlar insanlar bu gibi durumlara alışkın değiller. Ama hiçbir sorun yok merak etmeyin’’ açıklamasında bulundu