22 kilosundan kurtulup 36 bedene inen ünlü şarkıcı Deniz Seki, dün bir AVM ‘de objektiflerimize yansıdı. Verdiği kilolar ile alakalı konuşan Deniz Seki, “ kilo vermek için emek sarf ediyorum ve emeğin karşılığını görmek beni çok mutlu ediyor. Kendimle barışık bir insanım ve kendimi çok seviyorum” dedi. Şarkıcının paylaşımda bulunduğu fotoğraflar ile kameralara yansıyan görüntüsü arasındaki fark sosyal medyada gündem oldu.

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettiren Deniz Seki, uzun zaman sonra kameralarımıza yakalandı. Deniz Seki, yeni albümü için çalıştıklarını söyledi.

Kapak çekimi olduktan sonra bir restorana gelen ünlü şarkıcı, “ Yoğun bir şekilde çalışıyoruz, güzel projeler ile karşınıza geleceğiz. Şarkılar harika, çok şükür sağlığım da yerinde” dedi.

Verdiği kilolar ile gündemden düşmeyen Deniz Seki, “kilo vermek için emek harcıyorum ve bu emeğimin karşılığını görmek beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok seviyorum ve böyle çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya da gündem oldu

Deniz Seki ‘nin paylaştığı kareler ile objektiflere yansıyan kareler arasındaki farklar alay konusu oldu. Deniz Seki ‘ye gelen yorumlar şu şekildedir:

*Hani kilo vermişti, hiç fark göremiyorum.

*Soldaki kişi Deniz Seki İse sağdaki kim oluyor?

*Fotosop sen neler yapıyorsun böyle.

*Düşündüğüm, aslında olan olmuş bu.

*Fotoğrafı paylaştıktan sonra kilo mu almış?

Görenler tanıyamadı…

Deniz Seki paylaştığı fotoğraflar ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şarkıcıyı takip eden kişiler tanımakta zorluk çekti. Instagram kullanıcıları Deniz Seki ‘nin fotoğrafının altına, “Jennifer Lopez den farkı yok”, “Başka biri gibi olmuş” ve “isminiz olmasa asla tanıyamazdım” şeklinde yorumlar yaptı.