5 MART 2021 tarihinde Cuma günü Doya Doya Moda programında eleme heyecanı yaşandı. Bir yarışmacının veda edip diğer yarışmacının ise ödülün sahibi olacaktır. Doya Doya Moda yarışmasına kim veda etti ? İşte elenen isim ... 5MART 2021 cuma günü yayınlanan Doya Doya Moda programında eleme günü yaşandı. Bir kişinin veda edip bir başka kişininse ödül almak için mücadele ettiği  bir gün geçti. Yarışmacılar aynı zamanda bir arkadaşına da veda edeceklerdi. İşte her hafta merak edilen programda bu hafta kim elenecek..

DOYA DOYA MODA’ YA KİM VEDA ETTİ ? 5MART ' DA ELENEN İSİM KİM ?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir vedanın yaşandığı programda bir veda daha yaşandı. Aynı zamanda bir kişinin veda edip diğer kişinin ödül alacağı  fenomen yarışmada her yarışmacı mücadele verdi. Düşük puanı almamak için verdikleri mücadelelerle zorlu anlar yaşadılar. Doya Doya Moda yarışmasına jüriden en düşük puanlı alarak  veda eden isim Rüya olurken Ceren ise jüriden en yüksek puanı alarak kolyenin sahibi oldu.

ERKEKLER NEDEN YOK!

Doya Doya Moda yarışmasına artık kadın yarışmacılara devam ediyor. 22 Şubat tarihli bölümüyle 7 kadın yarışmacı ekranlarda olmaya devam edecek. Yarışmada yaşanan değişiklik kısa süre önce jüri adayı olarak katılan Seray Sever ' in gelmesiyle başladı.

Bir diğer değişiklik ise erkek yarışmacıların performansıyla  gündeme gelen Seray Sever yeni kararları su sözlerle dile getirdi, Programda erkek modası hakkında çok şey dile getirdik ve ekranları başındaki bizi izleyenler bunlardan çok şey öğrendi. Programa harika bir renk kattınız. Pazartesi gününden sonra 7 kız yarışmacıyla yola  devam  etmeye karar verdik. Bunun üzerine programda erkek yarışmacılarının  olmayacağına ve  bayan yarışmacılara yola devam edilecek bilgisi geldi.

Editör: TE Bilişim