Geçtiğimiz aylarda eşini vahim bir şekilde kaybeden Ece Erken’in zor günleri… Öldürülen eşinin mirası Erken’i nasıl bir çıkmaza soktu?

Ünlü sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun mirasıyla ilgili sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Eşinin öldürülmesi ve vefatının derin üzüntüsünü çeken Erken, şimdi de eşinden kendisine kalan evle ilgili konuştu.

Ece Erken, ölen eşinin evinin kendisinden izinsiz bir şekilde kiraya verildiğini açıkladığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

Ekranların sevilen ismi Erken, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Ece Erken’in merhum eşi Yazıcıoğlu’na ait 12 adet lüks marka saati, 15 milyon liraya sattığı ortaya atılmıştı. Erken ise bu iddiaları yine bir paylaşım ile yalanlamıştı.

Eşinin mirasıyla ilgili yapılan dedikoduların ardı arkası kesilmezken, Erken’den yeni bir paylaşım daha geldi. "Her gün yeni bir şey öğreniyorum" diyen ünlü sunucu son paylaşımında şunları söyledi:

"Kim ne haksızlık ya da dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi bizden izinsiz kiraya verdiyse, katiller gibi ifşa olacaktır. Ama hayat ne gariptir ki, ben bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız."

Editör: TE Bilişim