Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde sergilediği performanslar ile duygulu anlar yaşatıyor. Oyuncu, Sadi karakterine can verdi ve göz dolduran performans sergiledi.

Sadi, mafya olmasına rağmen yaşamına dair ayrıntılar seyircilerin çok ilgisini çekti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Sadi karakteri ile dizide yer alan Petekkaya, rolünü adeta yaşıyor. Seyircilerden gelen güzel yorumlar sayesinde Sadi rolünün sahneleri çoğaltıldı.

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz sene salgın döneminin başlarında Gel Dese Aşk dizisinde başrol oynamıştı. Pandemi döneminin çıktığı zamandı ve sette çekilen korona şarkısından dolayı büyük tepki toplamıştı. Korona virüsün çok önemsenmediği setteki görüntüler ortaya çıkmıştı.  Ortaya çıkan görüntüler ile Erkan Petekkaya ‘nın imajı zedelenmişti.

Yaşanan bu olaydan tam 1 sene sonra başarılı oyuncu Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat verdi ve dizi takipçilerinin gözüne girdi. Sadi karakteri ne kadar mafya olsa da yeteneği, şivesi ve performansı ile gönüllere taht kurdu.

Kırmızı Oda ‘nın yüksek reytinglerinde Erkan Petekkaya ‘nın büyük etkisinin olduğu ortada. Gazeteci Birsen Altuntaş, Erkan Petekkaya için normalde 5 bölüm süre verildiğini ama Sadi karakteri çok sevildiği için rolü uzatıldığını belirtti.

Sadi sayesinde duygusal anlar yaşatan Erkan Petekkaya rolünü adeta yaşamakta. Kırmızı Oda dizisinin yüksek reytingler getirmesinde çok büyük etkisi bulunmakta.