69 yaşında  emeli yeminli mali müşavir olan  bilirkişilik üzerine uzmanlık yapan ve bunun yanı sıra dolandırıcılık üzerine raporlar yazan kadın Esra Erol’ a katıldı  başına gelenler herkesi şoke etti. Her şey Sosyal medyadan  Mehmet Aydın ile tanışmasıyla başladı. Sonra yaşadıkları film gibi!

Tam 7 kez buluştu ve...

 Adı Mehmet olan birisiyle tanıştığını söyleyen  müşavir Hatice Hanım, hemen hemen 7 kez buluştuğu evlilik vaadiyle kandıran adama güvendi. Kendini Mehmet Aydın aile fotoğrafı diye gösterdiği Karenin montajlama olduğunu  dile getirdi.

FETÖ YALANI

3,5 milyon lira (3,5 trilyon) dolandıran Mehmet’in ilk olarak adının Mehmet olduğunu söyleyen Hatice Hanım, Mehmet Aydın Nakiboğlu olarak tanıtan kişinin aslında FETÖ ile ilgili yalan söyleyip ailesinin yurtdışında olduğunu dile getirdi.

Aile holdinginde çalışan aile üyesi olarak tanıtan Mehmet Aydın’ın pırlanta, altın işleri ile uğraştıklarını, 52 yaşında olduğunu. ‘Aile resimlerini gönderdi bana meğerse  montajlamış kendini resimlere“ dedi.

KAZA YALANI

Hatice Hanım, Mehmet Aydın’ın genç göründüğünü söyleyince Mehmet trafik kazası geçirdiğini bu kazada eşini kaybettiğini, yüzünün de kazada dağıldığını plastik cerrahların  ameliyatıyla birçok kez düzeltme yalanını söyledi. Ancak gerçek çok başka çıkıyor!

Editör: TE Bilişim