Mutlu beraberlikleriyle gündemlere gelen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, evlerinin meyvesi olan Karan'ı sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan Karan'a Yakışıklı Bebek yakıştırması yapıldı. Fahriye Evcen Oğlu Karan'ı paylaştı ve sosyal medyada yer yerinden oyladı. 

Kural Bozuldu! 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin aylarca basından gizlediği oğlu Karan Özçivit, çiftin hayranları tarafından oldukça merak konusu olmuştu. Bugün kuralı bozarak Karan'ı sosyal medya üzerinden paylaşan Fahriye Evcen, tarafından bazı açıklamalar da yapılmıştı. 

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, geçen yılın nisan ayında da ilk oğulları Karan'ı kucaklarına almışlardı. Aylardır bebeklerinin yüzünü saklayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti sonunda kuralı bozdu. Fahriye Evcen, 9 aylık olan oğlu Karan'ın yüzünün net bir şekilde göründüğü fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafa ek olarak da "Karan'ın... The Spaceship Captain" notunu ilave etti. İlk kez oğlunun resmini paylaşarak hayranlarının merakını gidermiş oldu. 

Sosyal Medya'da Gündem Oldu! 

Güzel oyuncu ve yakışıklı oyuncunun oğlu Karan'ın resmi paylaşıldıktan sonra sosyal medyada yer yerinden oynadı. Fotoğrafı binlerce kişi tarafından paylaşılan minik Karan'a iltifat dolu mesajlar yağdı. Hayranları tarafından ilgiyle karşılanan Karan, oldukça tatlı ve yakışıklı olarak nitelendirilmekte. 

2040 Best Model Birincisi Belli! 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hayranları tarafından Karan'ın fotoğrafı paylaşılarak "2040 Best Model Birincisi Belli Oldu. Bebek Dediğin tatlı olur, bu bildiğin yakışıklı. Bildiğin Burak Özçivit güncellemesi bu. Fahriye Evcen, Burak'ın yeni versiyonunu doğurmuş. Türkiye'nin en güzel kadını, en yakışıklı çocuğunu dünyaya getirmiş" yorumunu yaptı 

Fahriye Evcen, oğlu Karan'ı paylaştı, sosyal medya yerinden oynadı

Karan Özçivit'in de Sosyal Medyası Var! 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in hayranlarından biri Özçivit ve Evcen çiftinin oğulları Karan'a sosyal medya hesabı açmasında haklı olduklarını yaptığı bir yorumda belirtti.  Sevenleri tarafından oldukça beğenilen Karan Özçivit, bildiğiniz Burak Özçivit'in kopyası. Bu ana kadar Fahriye ve Burak herhangi bir resim paylaşımı yapmamıştı. Bundan ötürü Karan, fazlasınca merak konusu olmuştu. Bugün ikindi saatlerinde Fahriye Evcen tarafından paylaşılan Karan'ın resimleri oldukça ilgi çekti. Fahriye Evcen tarafından yapılan ilk yorum da Karan'ım yazısı da hayranları tarafından ilgi çekmeye yetti. Saniyeler içerisinde yüzbinlerce kez paylaşılan Karan'ın resimleri oldukça güzel ve ileri de çok yakışıklı bir erkek olacağı tahmin edilmekte. 

Editör: TE Bilişim