Aşk dolu bakışlarıyla verdikleri pozları ile sosyal medyada beğeni rekorları kıran Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bir kez daha mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. Rol aldığı Kuruluş Osman dizisiyle ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncu, 24 Aralık’ta eşi ile beraber evinde kutladığı doğum gününden kalan karelerini paylaşarak hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Pandemi döneminde kalabalık partilerden uzak duran çift kendi evlerinde yılbaşı ağacının önünde poz vererek mutlu aile tablolarını sergilediler. Magazin dünyasının ilgi ile takip edilen gözde çifti oğulları Karan’ın dünyaya gelmesiyle birlikte çok sık dışarıda görünmeseler de sık sık sosyal medyadan paylaşım yaparak hayranlarının meraklarını gideriyorlar.

Burak Özçivit Yeni Yaşını Ailesi ile Kutladı

Hem iş hem de aşk hayatının zirvesinde olan Özçivit, 36. Yaş gününü eşi ve oğlu ile birlikte kutlayarak paylaşımda bulunduğu fotoğrafı kısa sürede 1,3 milyondan fazla beğeni aldı. Doğumdan sonra henüz ekranlarda görünmeyen Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit’in doğum gününü instagram hesabından “Diğer yarım, iyi ki doğdun” notu ile eşine aşk dolu bakışlarını paylaşarak büyük beğeni topladı.

Ünlü çift ayrı ayrı kendi hesaplarında paylaştıkları mutlu pozları instagram gündemine damgasını vurdu. Burak Özçivit ise kendi hesabından yayınladığı fotoğrafın altına mutluluklarının hiç bozulmaması ve yeni yaşının güzellikler getirmesi dileğinde bulundu. Kariyerinin doruklarında olan oyuncunun aynı zamanda ailesine verdiği değer de gözlerden kaçmıyor.

Ünlü Oyuncu Hediye Kabul Etmedi

Ayrıca doğum gününde sevenlerinde hediye kabul etmeyen Özçivit hediye yerine kendi adına Türk Kanser Derneğine bağış yapılmasını sosyal medya hesabı üzerinden dostlarından ve sevenlerinden rica etti. Bu hareketiyle büyük takdir toplayan Burak Özçivit bir kez daha sevenlerinin gölünü kazandı.

Sevilen çiftin mutlu aile saadeti bu fotoğrafla birlikte bir kez görülmüş oldu. Ekranların aranan yüzü olan yakışıklı ve başarılı oyuncu aslında hayatının her alanında çok mutlu olduğunu, aynı zamanda eşi Fahriye Evcen’le olan huzur dolu yuvalarını yeniden gözler önüne serdiler. Gerek yurt dışından, Arap dünyasında ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan çiftin fotoğraflarını sevenleri beğeni ve yorum yağmuruna tuttular.