Güzellik, duruş bir kadında her şey olur mu? Bu isim Fahriye Evce ise cevap evet oluyor. O yıllardır Türkiye’nin en güzel kadınları arasında yer alıyordu. Bununla birlikte güzelliğinin yanında başarılı bir sanatçı olarak da öne çıktı. Son olarak yaptığı evlilik ile ününe ün kattı. Fahriye Evce ve Burak Özçivit yaptığı evlilik ile ünlüler aleminin en güzel çiftleri arasında yer almıştı. Bu evlilikten olan çocukları Karan’dan sonra ekranlara ara veren ünlü oyuncu şimdilerde yaptığı paylaşımlarla herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Fahriye Evce sosyal medya da en çok takipçisi olan isimler arasında yer alıyordu, dünyanın en güzel kadınları arasına da girince ünü ülkemizi aşmıştı.

Fahriye Evcen’den yeni pozlar

Ünlüler aleminde ekran önünde kalmak çok önemlidir, ekranlardan uzak kaldıkça ününde düşme olması gibi bir durum gerçektir ama bu Fahriye Evce için bir gerçek değildir. O ne kadar uzak kalırsa kalsın Türkiye’nin hem en güzel hem de en başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Ne kadar uzak kalırsa kalsın yaptığı bir paylaşımla yüzbinlerce beğeni almayı başardı. Bir insan her resimde her şekilde güzel olur mu? Bir insan üzerine ne giyerse yakışır mı? Evet, fahriye hangi fotoğrafı atarsa atsın o güzelliği ile baş döndüren bir kadın. Eşi ve çocuğuyla mutlu bir hayat yaşamayı hak ediyor ve ailesi ile ilgilenmek onu daha başarılı bir kadın yapıyor.

Fahriye Evce ekranlara dönecek mi?

Ülkemiz sevilen oyuncularından olan Fahriye Evce başta da belirttiğimiz gibi oğlu ile birlikte sahnelere uzak kalmıştı. Sevenlerinin en çok merak ettiği soru fahriye ne zaman ekranlara dönecek? Bu soruyu kendisi daha önce açıklamıştı birçok teklifin olduğunu belirten güzel oyuncu yakın zamanda ekranlara dönebileceği sinyallerini vermişti. Milyonlarca takipçisi ve sevenleri onu ekranlarda görmeyi çok özledi, bakalım ünlü oyuncuyu ne zaman ekranlarda göreceğiz.