Kanalında paylaştığı videoların sevilerek izlenmesi ile her geçen gün takipçi kitlesinin artmasıyla gündemde olan Enes Batur bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Bu kez Aslı Enver ve Murat Boz isimleriyle gündeme gelmeyi başaran Enes Batur’un açıklamaları şaşırttı. Enes Batur Murat Boz ile komşu olan Doğuş Çabakçor’la beraber çekim yaptılar, tam da o an Aslı Enver detayını ifşa etti.  YouTube'da çekmiş olduğu videolar sayesinde ismini milyonlara duyurmayı başaran Enes Batur, Murat ve Aslı ile ilgili olan şaşırtan bir bilgiyi birçok takipçileriyle paylaştı. İşte merak edilen o bilgi için tüm detaylar...

Film Setinde Başlayan Tutkulu Aşk!

Aslı Enver ve Murat Boz’un sette başlayan aşkları sessiz sedasız devam ederken bir anda sürekli olarak ayrılıp barışma haberleriyle magazin gündeminde yer almaya başladı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayı gibi de tamamen ayrıldıkları düşünülen Aslı ve Murat ikilisi birbirlerine son kez ikinci bir şans vermiş, hayranları ise bu haberlerden sonrada ünlü çiftin büyüyen aşkları ile kesin olarak evlenme kararı almalarını beklemişti.  Ünlü âşıklar ilişkilerine dair aldıkları sürpriz bir kararla aniden, tamamen ve kesin bitirme kararı almıştır.

Ener Batur Gördü ve Takipçilerine İfşa Etti!

Youtube fenomeni olan Enes Batur; Murat Boz’un yan tarafında kapı komşusu olan arkadaşı DJ Doğuş Çabakçor ile beraber Youtube kanalına yüklemek için yeni video çekimi yaptı. Tamda o anlarda internet için Wİ-Fİ ye bağlanmaya çalışan Enes Batur, Wİ-Fİ listesinde birden Murat Boz'a ait kullanıcı adı gördü. Enes Batur Murat Boz'un evinin Wi-Fi isminin "Aslı-Murat" olduğunu çektiği videoda takipçilerine ifşa etmiş oldu. Ünlü fenomen isim olan Enes Batur "Ben gerçekten Murat Boz'un düşüncesinin tarafındayım. O hanımcı biri" demesi de çıkan görüntülerin ayrılıktan önce çekilmiş olduğunun ihtimalini akıllara getirdi. Enes Batur’un videosu yayına alındığı halde henüz Aslı Enver veya Murat Boz’dan konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.