2015 yılında internet üzerinde yayınladığı videolarla bir anda ilgi odağı olarak fenomen haline gelen, şu sıralar ise DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz’ın son paylaşımı başına dert açtı.

Aracında giderken karşısında yaşlı bir vatandaş çıktıktan sonra kendisini videoya çekmeye başlayan ve korona virüsünden en fazla zarar gören yaşlı vatandaşlar için “Geberin, biz gençler devam edelim” şeklinde herkesin midesini bulandıran bir ifade kullanarak bunu sosyal medyada yayınlayan Kerimcan Durmaz hakkında Serdar Öktem isimli bir avukat suç duyurusunda bulundu.

Kendisiyle ilgili özellikle sosyal medyada çıkan haberler karşısında suskun kalmayan Kerimcan Durmaz konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Kendisinin kesinlikle tüm yaşlıları hedef alan bir açıklama yapmadığını söyleyen Kerimcan Durmaz, sokağa çıkmaması gerekirken sokaklarda dolaşarak hasta olmayı göze alan insanlar için bu ifadeyi kullandığını söyledi. Kerimcan Durmaz açıklamasının devamında kendisine bu tepkisi dolayısıyla birşey olacaksa da göze aldığını belirtirken, kimsenin dışarı çıkmaması konusunda uyarılarda bulunarak açıklamasını noktaladı.

Editör: TE Bilişim