Türk sinemasının efsanelerinden birisi olan Gülşen Bubikoğlu, saçlarını kestirdi. Son haline sosyal medyadan paylaşan ünlü oyuncu, “ pandemi de saçlar Rapunzel. Ne yapalım, sağlık olsun... “ ifadelerini kullandı.

Yeşilçam sinemalarının en güzel oyuncularından birisi olan Gülşen Bubikoğlu, seneklerdir ekranlardan uzak sakin bir hayat sürdürmekte. Ünlü oyuncu sevenleriyle ilişkiyi kopartmamak için aktif olarak intagram hesabı kullanan Gülşen Bubikoğlu, imaj değişikliği yaptı.

“ Pandemi de saçlar Rapunzel”

Pandemi döneminde saçlarını kestiren Gülşen Bubikoğlu, son halini sosyal medya platformundan takipçileriyle paylaştı. Türk sinemasının efsanesi, gönderisine, "Pandemide saclar Rapunzel. Ne yapalım, sağlık olsun..." notunu ekleyerek paylaştı.

“ Sizi çok özledi”

Diğer yandan ekranlara dönmeyi düşünmediğini her defasında dile getiren Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada bir takipçisinin , "Ekrana ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz? Sizi çok özledik" sorusuna cevap vermişti.

“ Bazı şeyler geçmişte kaldı”

66 yaşındaki güzel oyuncu Bubikoğlu şu sözlere yer vermişti;

Ben bütün vaktimi kızım Zeynep’in dünyaya getirdiği torunum Mavi ile geçiriyorum. Bana enerji veriyor. Çok güzel anlar geçiriyoruz.

Sağ olsun dizilerden teklifler geliyor, fakat bazı şeyler geçmişlerde kaldı. O yoğun çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum.