Güzel oyuncu Meryem Uzerli, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Meryem Uzerli, bebeğinin dünyaya geldiğini söyledi ve Lily Koi adını verdiğini söyledi.

İkinci çocuğunu dünyaya getirdiğini ve adını Lily Koi koyan Meryem Uzerli Sosyal Medya hesabı olan Instagramdan duyurdu.

Doğumun hemen sonrasında bebeği Lily Koi ile çekilmiş olduğu fotoğrafını paylaşan 37 yaşında ki güzel oyuncu “ Güzel bebeğim Lily Koi.. Lara Jemimai baban ve ben seni ailemizle mutlulukla kucak açıyoruz.  Mutlu ailemize katıldığın için çok sevinçliyiz. Ailemiz olarak seni hayatımızın sonuna kadar koruyacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Meryem Uzerli’nin yapmış olduğu paylaşım ve yazı sonrasında takipçilerinden beğeni ve güzel yorumlar geldi. Meryem Uzerli 2020 yılının son günlerin de, vermiş olduğu hamilelik pozlarıyla medya da paylaşıma vermiştir.

Amerikalı sevgilisiyle birlikte Almanya’nın Berlin şehrin de birlikte yaşayan Meryem Uzerli, ikinci kez bir kız bebe daha dünyaya getireceğini duyurmuştu.

Iman Türk oyuncu olan ve eski sevgilisi Can Ateş’ten bir kızı olan 6 yaşında ki Lara annesinden kardeş istediğini söyleyen kızı ikinci bir çocuk sahibi olduğunu söyledi. Güzel oyuncu daha önce de bilindiği gibi açıklama yapmamıştı. Amerikalı sevgilisinin adımı gizlemiş bu konu ile alakalı acıkmalarda bulunmamıştı. Güzel oyuncudan gelen açıklama  “ Biz güzel, mutlu bir aile kuruyoruz ve şu an  çok mutluyuz” demişti.