Kaç zamandır araları bozuk kavgalı olarak anılan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aslında kavgalı değilmiş ve bakın ne gizliyorlarmış.

Sen Çal Kapımı dizinde set arkadaşı olan ve aynı zamanda partner olan ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel magazinin gündemine bomba gibi düştüler oysa aşk yaşıyorlarmış. Akşamı birlikte geçiren ve sabah saatlerinde ayrılan çift sete farklı arabalar ile gittiler.

Aslında uzun zamandır aralarında aşk yaşandığı söylense de yalanlıyorlardı. Bu durum gündemde uzunca bir süre yer aldı. En son çıkan haberlere göre aralarının kötü olduğu ve sette gergin dakikalar yaşandığı söyleniyordu. Ama olayın aslı hiçte öyle değilmiş meğer aşk yaşıyorlarmış ve saklıyorlarmış.

Aralarında olan ilişki anlaşılmasın diye geceyi birlikte geçirdiler fakat farklı arabalarla sete gittiler.

Fox TV ekranlarının sevilerek izlenen ve adına fan sayfaları dahi açılan dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında aşk yaşanıyormuş. Geçtiğimiz gece Kerem Bürsin akşamı Ünlü oyuncu Hande Erçel’in evinde geçirdiği ortaya çıktı. Bu görüntüler ve iddialardan sonra aralarında aşk yaşandığı iddiaları iyice doğrulandı. Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen partnerinden bu konu ile ilgili açıklama henüz gelmedi.

Kerem Bürsin; 33 yaşında ve İstanbul doğumludur. Oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Yerli ve yabancı birçok dizi ve filmde yer almıştır. Pazarlama üzerine üniversite eğitimini tamamlamıştır. Daha önce Serenay Sarıkaya ile de aşk yaşadığı bilinmektedir.

Hande Erçel; 27 yaşında ve Balıkesir doğumludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur. Daha önce Çalı Kuşu, Hayat Ağacı, Çılgın Dershane Üniversite, Güneşin Kızları adlı filmlerde rol almıştır.

Gündemi Meşgul etmişti

Sen Çal Kapımı dizinde set arkadaşı olan ve aynı zamanda partner olan ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Erçel magazinin gündemine bomba gibi düştüler oysa aşk yaşıyorlarmış. Akşamı birlikte geçiren ve sabah saatlerinde ayrılan çift sete farklı arabalar ile gittiler.  Böylece çift arasında uzun bir zamandan bu yana yoğun bir şekilde çıkan anlaşmazlık dedikoduları da son bulmuş oldu. Aslında uzun zamandır aralarında aşk yaşandığı söylense de yalanlıyorlardı. Bu durum gündemde uzunca bir süre yer aldı. En son çıkan haberlere göre aralarının kötü olduğu ve sette gergin dakikalar yaşandığı söyleniyordu. Ama olayın aslı hiçte öyle değilmiş meğer aşk yaşıyorlarmış ve saklıyorlarmış.