Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den yakınlaşma sahnesi 9 Ocak Cumartesi günü Sen Çal Kapımı dizinde damga oldu. İzlenmekte olan dizinin hayranları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yakınlaşmış oldukları sahneleri izlemek için sabırsızlıkla bekliyor.  Kerem Bürsin ve Hande Erçel başrol oyuncularını paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi geniş bir hayran kitlesine sahip. 2 Ocak Cumartesi günü Sen Çal Kapımı dizisi FOX ekranlarında yeni bölümleri ile Sen Çal Kapımı youtube üzerinden tek parça halinde son bölümünü izlemek isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Sevilen dizi Sen Çal Kalbimi Kerem Bürsin ve Hande Erçel yakınlaşma sahnesi hayranları tarafından meraklı gözlerle izleniyor. 9 Ocak Cumartesi günü bu bölümde Kerem Bürsin ve Hande Erçel olan yakınlaşma sahnesi, Kerem Bürsin, Hande Erçel çiftin öpüşme sahnesi 9 Ocak’ta yayınlanan Sen Çal Kapımı  canlı yayında FOX TV üzerinden izleyici ile buluşuyor. Yayınlanan bölüm ardından Sen Çal Kapımı ön izleme ve fragmana için merakla bekleniyor. Sevilen dizi Kerem Bürsin ve Hande Erçel oyuncuları sayesinden gün daha çok izleyici kitlesine sahip oluyor ve ratingler de üst sıralarda adını yazdırmayı başarıyor.

Bir sonra ki bölümlerinde neler olacağını meraklı gözlerle bekleyen Sen Çal Kapımı oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları yakın çevreleriyle bu dizinin yeni bölümünde neler olabileceğini konuşuyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar neticesinde görmüş oluyoruz ki dizinin izleyici kitlesi bir hayli fazla. Dizi adına açılan fan hesaplar oyuncular adına açılan fan hesaplar olmak üzere twitter üzerinden de konuşulmaya devam ediyor. Başrollerinde olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel oyuncularının oynadığı Sen Çal Kapımı gün geçtikçe büyük bir kitleye ulaşıyor.