İzdivaç programlarıyla adını duyuran popüler gelin adayı Hanife, programlar sayesinde tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. Katılmış olduğu evlenme programında meşhur olan Hanife Gürdal, sosyal medya hesabında geniş hayran kitlesine sahip oldu. Türkiye genelinde tanınan Hanife Gürdal, uzun zamandır sevgilisi Kemal Ayvaz ile Dünya evine girdi. Evlendiğini duyan Özay Şendir'den Hanife Gürdal açıklaması gecikmedi. 

Özay Şendir : “Kurtulmuş olabilir miyiz acaba?”

Yapmış olduğu paylaşımlarla gündemden düşmeyen gelin adayı Hanife Gürdal geçtiğimiz günlerde Kemal Ayvaz ile evlendim Bu durum magazin gündemine oturdu. Hanife, izdivaç programlarının yayınlandığı dönemde Zuhal Topal'ın gelin adayıydı. Programın en popüler gelin adayı olan Hanife, program sayesinde tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim halindedir. Sosyal Medya fenomeni olan Hanife, Sosyal medya hesabından "BANA HANİFE AYVAZ DİYECEKSİNİZ" açıklamasını yaptı. 

Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması!

Hanife Gürdal, sosyal medya hesabı ile geniş hayran kitlesine sahip oldu. Katıldığı evlilik programı sayesinde Türkiye genelince tanınan Hanife Gürdal, Sevgilisi Kemal Ayvaz ile Dünya Evine Girdi! evlendiğini duyan Özay Şendir’den Hanife Gürdal Açıklaması! yaptı. Özay Şendir’in, 

Kurtulmuş olabilir miyiz acaba?” başlıklı yazısında Özay Şendir, “Hanife, bugüne kadar hep ‘Fenomen gelin adayı’ olarak haber olmayı başarmış biri. Hanife, bugüne kadar hep ‘Fenomen gelin adayı’ olarak haber olmayı başarmış biri…Şimdi evlenmiş, Allah mesut etsin. Yine de insan bundan sonrasını merak ediyor.Umarım gelecekte ‘Bir zamanların fenomen gelin adayı, şimdi evinin hanımı Hanife’ diye başlayan haberler okutmaz medyamız bize" Sözleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.