Genç yaşında büyük bir üne kavuşan ve yaptığı her hareketle magazin dünyasına bomba gibi düşen Aleyna Tilki bugün hiç istenmeyen bir olayda başrol oynadı.

İtalya’nın Milano şehrine gitmek üzere havalimanında sıra beklerken bir kişinin üzerine doğru yürümesi karşısında tepkisiz kalmayan Aleyna Tilki bir anda bağırmaya başladı. Sırada bekleyen diğer yolcuların da rahatsızlık duyarak Aleyna Tilki’ye tepki göstermesi üzerine daha da sinirlenen genç şarkıcı soluğu havalimanının emniyet biriminde aldı.

Polisler tarafından bölgeden uzaklaştırılan Aleyna Tilki’nin ifadesi alındı ve sonrasında serbest bırakıldı. Olayı içerleyen Aleyna Tilki yapacağı seyahati de iptal ederek havalimanından ayrıldı.

Aleyna Tilki’nin yaşadıkları kısa sürede magazin dünyasında konuşulurken bu sefer genç şarkıcı sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yaptı. Bugüne gelene kadar sayısız büyük olayı atlatan ve bugünden itibaren susmamaya karar verdiğini belirten Aleyna Tilki sabrının sonuna geldiğini belirtti. Havalimanında kendisine doğru yürüyen kişinin kendisine vurma ihtimaline karşı kendisini savunduğunu söyleyen Aleyna Tilki olay yerinde saldırganın yanına geçerek kendisine tepki gösteren vatandaşları da kınadı.

Editör: TE Bilişim