Hem dizide hem de gerçek hayatta ölen başarılı oyuncular!

Hepimizin mutlaka sevdiği bir dizi vardır. Bizleri çok heyecanlandıran anlar ise hayran olduğumuz karakterlerin inanılmaz performansları oluyor. Ancak ölümün ne zaman geleceğini kestirmek mümkün değil. Son dönemlerde yayınlanan bazı dizilerin oyuncuları artık aramızda değil. Bu yazımızda ölen oyunculardan sizlere bahsedeceğiz. 

1- Vatan Şaşmaz 

Sizinde bildiğiniz gibi Vatan Şaşmaz, çok konuşulan bir cinayetle aramızdan ayrıldı. Pek çok kişi onu Çocuklar Duymasın dizisiyle biliyor. Cinayetin yaşandığı gün dizide Vatan Şaşmaz vardı.Haber kanallarında ise onun ölümüyle alakalı haberler vardı. Vatan Şaşmaz öldüğünde bizler gibi oyuncu arkadaşları da çok üzülmüştü. Dizinin bir hafta sonra yayınlanan bölümünde Vatan Şaşmaz unutulmadı ve saygıyla anıldı. Tamer Karadağlı yaptığı bir açıklama da Vatan ile birlikte Engin karakterinin de öldüğünü açıklamıştır. Yani Çocuklar Duymasında artık engin diye biri olmayacaktı.

2- Gazanfer Özcan

Gazenfer Özcan hayatını oyunculuğa adayan en büyük ustalardan biriydi. Sayısız film ve dizide oynadı, 1998 yılında Devlet Sanatçısı unvanıyla onurlandırılmıştı. Gazanfer Özcan, yaklaşık iki aylık bir solunum yetmezliği rahatsızlığının ardından, 17 Şubat 2009 tarihinde hayata veda etti. O dönemlerde Avrupa Yakası adlı dizide yer alıyordu. Sonuç olarak dizide artık olmayacaktı. Avrupa Yakası'nda beraber rol aldığı oyuncu arkadaşları, sevenleri ve sanatçıların katıldığı bir törenle sonsuzluğa doğru uğurlandı.

3- Deniz Bezek

Son dönemlerde, İnternet dizileri oldukça popüler. Bunların başında ise Sıfır Bir yer alıyor. 2016 yılından beri İnternette yayınlanan Sıfır Bir dizisinde rol olan Deniz Bezek, hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

4- Barış Akarsu

Upuzun saçları, sürmeli güzel gözleri ve etkileyici sesiyle bütün Türkiye onu katıldığı bir yarışmada tanıdı. 2004 yılında çıkardığı ilk albümü Islak Islak ile tanındı. Yalancı Yarim adlı diziyle oyunculuk kariyerine imza attı. Ama 29 Haziran 2004 de yani tam doğum gününde Bodrum yakınlarındaki Torba kavşağında trafik kazası geçirdi. Akarsu öldüğünde 27 yaşındaydı. Oynadığı dizi de yarım kaldı. 

5- Defne Joy Foster 

Özellikle Sihirli Annem izleyenler ünlü ismi Eda karakteriyle tanımakta. Kendisi erken aramızdan ayrıldı. Her zaman enerjik olan Defne Joy Foster astım hastasıydı. Bir arkadaşının evinde aldığı fazla alkol nedeniyle hayatını kaybetti. 

6- Tarık Ünlüoğlu 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Bey, Kurtlar Vadisinde Testere Necmi karakterini canlandıran 61 yaşındaki usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayata bu yıl veda etti. 

7- Arda Öziri

Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli, Akasya Durağı, Kınalı Kar, Asmalı Konak ve son olarak Diriliş gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu geçirmiş olduğu motorsiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. 

8- Evin Esen

Akasya Durağı dizisinin sevilen oyuncusu Şazimenti canlandıran Evin Esen çok fazla dizi ve filmle karşımıza çıktı. Şeker hastası olan Evin Esen, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

9- Ümit Yesin

65 yaşındaki oyuncu, Çiçek Taksi, Cennet Mahallesi ve son olarak Yeni Gelin dizilerinde rol alan Ümit Yesin, bu yıl hayatını kaybetti. 

10- Erdoğan Sıcak

Oynadığı dizi ve filmlerle ekranları takip eden birçok insanın tanıdığı isimler arasında yer alıyor. Önce TRT ve daha sonra özel kanallarda rol alan Erdoğan Sıcak, KOAH hastalığıyla mücadele ettiği için bu yıl hayatını kaybetti. 

Editör: TE Bilişim