Hamile olan bu heyecanı ilk defa yaşayan Cemre Kemer yapmış olduğu son fotoğraf paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Yaklaşık  18 haftalık hamile olan Cemre Kemerin karnının iyice belirginleştiği gözükmektedir.

23 Aralık tarihinde eşi Emir Medine ile ekranlardan uzak bir evlilik gerçekleştirdi. Evliliğinden çok kısa bir süre sonra hamile olduğu öğrenildi. Şuan 18 haftalık hamile olan Cemre Kemer giymiş oldu yırtmaçlı bir elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı, paylaşımının altına ise fotoğrafı “ön taraftan bakınca ben gibiyim de yandan bakınca başkası gibi...” notu düştü ve bu not ile karnının iyice belirginleştiğini açıkladı. Hamile olduğunu yine bir fotoğraf paylaşımı ile duyurmuştu. İlk paylaşımı ise Instagram storysi  olarak paylaşmış, paylaşımına “ön taraftan bir porsiyon, yan taraftan ise bir buçuk porsiyon” yorumunu yapmıştır.

 Hamile  olduğu zamanlarda yapmış olduğu paylaşımlarda genellikle göbeği ile ilgili yorumlarda bulunuyor. Yapmış  olduğu başka bir paylaşımında ise ben küçüğüm diye bu göbek böyle, ön tarafta herhalde diğer hamilelerinki  daha normal notunu düşmüştü.

 Nikah  törenleri ise aşk yaşadığı kişi ve aile arasında sade bir kutlama ile gerçekleştirildi. Düğününden sonraki açıklamasında “salgın sebebiyle sadece aile arasında oldu. Birçok arkadaşım nikahımda yoktu ve kalbimin bir parçası onlarda kaldı, çok eksik oldu ama kimseye riske atmak istemedik. Sağlıklı günlerde tekrardan küçük bir kutlama yapmayı düşünüyoruz. Sağlık her şeyden önemli” dedi.

 Cemre Kemer kimdir, Hayatı...

1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bale bölümünden mezun oldu daha ortaokul zamanlarında klasik bale eğitimi almıştı Atatürk Kültür Merkezi kapsamında çocuk baleleri ile ilgili çeşitli rollerde yer aldı şan ve piyano eğitimi aldı reklamlarda seslendirmeler gerçekleştirdi Hepsi Grubu Grup Hepsi sponsorluğunda Sezen Aksu ile turnelere çıktılar Kenan Doğulu ile 40 derece partilerinde yer aldılar Hepsi Bir dizisinde Cemre'yi canlandırdı Benim Annem Bir Melek ve Avrupa Yakası dizisinde konuk oyuncu oldu çeşitli reklam filmlerinde yer aldı.

Editör: TE Bilişim