İbrahim Tatlıses'in tekrardan sunmaya başladı İbo Show'un son bölümünde bakın neler oldu.  İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı röportajı ekranlara getirdi. Mehmet Ali Erbil röportajın başında seninle benim aramdaki muhabbet kadar kimsenin muhabbeti yoktur, cümlesini kullandı. İki ünlü arasındaki sohbette duygusal zamanlar yaşandı. İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un son bölümüne resmen damga vurdu…

Mehmet Ali Erbil ile yaptığı röportajda sağlık sorunları yaşayan ve resmen ölümden dönen eskisi kadar ekranlara gelmeyen Mehmet Ali Erbil'in hayatını nasıl devam ettirdiğini İbrahim Tatlıses'e anlattı. İki eski dost arasında duygusal zamanlar yaşandı. İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show dün yayınlanan bölümünde Çetin Altay, Ebru Yaşar, Selçuk Balcı ve Resul Dindar'ı konuk etti. İbo Show'da eğlenceli zamanlar yaşandı, şarkılar söylendi, horonlar tepildi ve aynı zamanda duygusal anlar da yaşandı. Programın ikinci etabında ise İbrahim Tatlıses'in Mehmet Ali Erbil ile yaptığı özel röportajı yer aldı röportajda sağlıklı günlerinden, eski anılarından, hayatta olmayan ünlülerden konular geçti. İki ünlü arasında duygusal anlar yaşandı, gözyaşları sel oldu.

Bir Araya Geldiler

Mehmet Ali Erbil sağlık sorunlarının hala devam ettiğini salgından dolayı şuan çok dışarı çıkamadığını genelde evde olduğunu açıkladı. Hatta aralarında İbrahim Tatlıses'in 8 çocuğu istemesi üzerine Mehmet Ali Erbil Bende 3 tane çocuk mu vardı? Sorusu röportajı izleyenleri güldürdü. Şuan torununun da olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil yoğun bakımın sırasındayken çok dua ettim torunumu görebilmek için, torunumu görmeyi çok istemiştim Allah'a şükür gördüm hatta tek duam torunumu gördükten sonra ölmekti.  Ayrıca sevenlerine hastalığını atlattıktan sonra tekrardan program yapmayı düşündüğünü bile duyurdu. Şuanda tek yaşadığını yanında yardımcılarının olduğunu açıkladı. İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil'e her zaman yanımdaydın ne zaman ihtiyacım olsa yanımda olduğunu biliyorum. Hastanede zor zamanlar geçirdiğim dönemlerde bile gelmişsin söylediler arabada beni beklediğini.