Marmaris konserine çıkmayan Irmak Arıcı, tepki toplayınca sosyal medyadan açıklama yaptı...

Marmaris'te bir eğlence merkezinin açılışı için konser anlaşması yapan fakat konsere çıkmayan genç şarkıcı nasıl bir açıklama yaptı? Irmak Arıcı neden o konsere çıkmadı?

Normalleşmenin 3. adımında başlayan konserlere her gün bir yenisi ekleniyor. Marmaris ilçesindeki Barlar Sokağı’ndaki bir mekan da uzun süre sonra ilk açılış için genç şarkıcı Irmak Arıcı ile el sıkışmıştı. Konser için geri sayım başladı ancak Arıcı sahneye çıkmadı. Mekanı dolduran konuklar ısrarla Arıcı'nın sahneye çıkmasını talep etti, işletme sahibi Kamil Issı ise Arıcı'ya tepkisini gösterdi.

Kamil Issı, Arıcı ile yaptığı mesajlaşmanın ekran görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Issı, Irmak Arıcı'nın uçak bileti ve otel masraflarını karşıladıklarını söyledi ve konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı. Mekanda bekleyen 1.300 kişinin Irmak Arıcı için gelmesi ve sahneye çıkmaması işletmeyi zor durumda bıraktı. Zarar ettiğini söyleyen mekan sahibinin bu açıklamalarından sonra Arıcı da bir açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden konsere çıkmama sebebini anlatan bir video yayınlayan Arıcı, şunları söyledi:

“Marmaris konserimiz için İstanbul’dan Dalaman Havalimanı’na indik. Buraya gelmek için İstanbul havalimanında 5 saat bekledik. Kesinlikle bu iddiaları kabul etmiyorum. İşin aslını kısa zamanda hepimiz göreceğiz. Havalimanına indiğimizde araba kullanmayı yeni öğrenen çok efendi bir arkadaş gönderdiler. Kendisinin kesinlikle bir suçu yok. Suç mekan sahibi ve organizatöründür. Gerekli işlemleri avukatım aracılığıyla yapacağım. Bugüne kadar ve bu saatten sonra beni böyle görmediniz, görmeyeceksiniz de. Marmaris’teki hayranlarımdan çok çok özür diliyorum. Tüm hayranlarıma özel bir konser yapacağıma şeref sözü veriyorum.”

Arıcı'nın bu açıklamalarına inanmayıp tepki gösterenler de oldu, onu destekleyenler de...

Editör: TE Bilişim