Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı ile ayrılışının ardından Ilıcalı ile adı aşk haberlerine karışan ve böylelikle gündeme gelerek kendisinden söz ettiren Itır Esen, katılmış olduğu bir davette sergilemiş olduğu pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Giymiş olduğu kıyafetinde dikkatleri üzerine çeken derin göğüs dekoltesi ile cesur oluşunu somutlaştırmış oldu. Güzel sunucu – manken Esen’ in üzerine giymiş olduğu ceketinin altına iç çamaşırı giymemiş olması son derece ilgi çekici görünümler ortaya koydu.

Ceket – Etek Takımı ile Şıklık Yarışında Adından Söz Ettirdi

Itır Esen’ in katılmış olduğu gecede adeta bir şıklık yarışı vardı. Özellikle ünlü isimlerin yer aldığı bu gecede şıklık yarışından galip bir şekilde çıkabilmek için oldukça iddialı ve cesur kıyafetler giymek gerekiyordu. Cesaretli seçimlerini derin dekoltesi ile tamamlayan Itır Esen, davetlilerin de başta olmak üzere sevenlerinin beğenisini topladı. Başarılı bir televizyoncu olan ve kendi projelerinde Itır Esen’ e de şahsi olarak yer veren Acun Ilıcalı, Esen’ in davette çekmiş ve Instagram’ da paylaşmış olduğu fotoğrafı beğenmeden geçemedi. Esen, kuşku yok ki davetin en dikkat çeken ve en göze çarpan ismi idi.  Fiziğini tam anlamı ile ortaya çıkaran bu kıyafet ile adından çok fazla konuşturacağa benziyor. Bu kadar fazla bir şekilde ilgi çekmiş olmasının en büyük sebebi sıradan bir elbiseden taraf seçimini yapmamış olması idi. Üzerine geçirmiş olduğu beyaz ceketini tamamlayan mini eteği ile bambaşka görünümlerinin kapılarını aralayarak ünlü güzellere meydan okudu.

Ancak konuşulan en önemli nokta ceketinin altına sutyen tercih etmemiş olmasıydı. Her riske karşı umursamaz tavır takınarak ve şıklığından da asla taviz vermeden hareket ederek gözlerin üzerinde toplanmasını sağlayan Itır Esen’ in paylaşmış olduğu fotoğraflara adeta beğeni ve yorum yağmuru yağdı. Verdiği şık pozlar ile yalnızca davetin şıkı olmak ile kalmayıp sosyal medyada üzerinde de paylaşılan fotoğrafların arasında en dikkat çekicilerden oldu. Ancak şuanda sevenlerinin ve magazin dünyasının aklında kalan tek bir soru işareti var, ‘’ Acun Ilıcalı ile Itır Esen sevgili mi ? ‘’

Editör: TE Bilişim