Kerem Bürsin de Eski Sevgilisi Hande Erçel gibi Yeni bir aşka yelken açtı

Kerem Bürsin’in yeni sevgilisi hayranları tarafından merak edilirken, yeni bir gelişme yaşandı…

Hande Erçel ile ayrılık yaşayan Kerem Bürsin de, eski sevgilisi gibi aşkı başkasında buldu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberle birlikte gözler Bürsin’e çevrildi.

İspanya’nın Malaga şehrinde düzenlenen bir festivale katılan ve hayranlarının coşkulu ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncunun, sanat camiasından birçok kişiyle bağlantı kurmaya başladığı da öğrenildi.

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp ilişki yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, geçtiğimiz aylarda ilişkilerine son vermişti.

Türkiye’de büyük bir çıkış yakalayan ikili, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi edindi. Yerli ve yabancı pek çok projeden teklifler alan ikilinin özel hayatı daha çok merak ediliyor.

İspanya’da katıldığı festivalde Antonio Banderas ile karşılaşan ve o günden beri kendisiyle iletişimi koparmayan Kerem Bürsin’in yabancı bir star ile ilişkisinin olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre Bürsin, şu sıralar Stephanie Cayo ile birlikte...

Basına yansıyan haberlere göre, Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşk yaşadığı dönemde Stephanie Cayo ile tanıştı. Öte yandan şu sıralar yoğun bir dönemde olan Bürsin, yeni projeler için adımlar atmaya devam ediyor. Bürsin’in sadece işe odaklandığı ve Stephanie Cayo ile de bir ilişkisinin olmadığı da iddialar arasında yer alıyor.