Ülkemizde TV dünyası her geçen gün daha çok gelişiyor bizler bunu kabul ediyoruz ama sanatçılar bazı konuları yanlış anlıyor olabilir. Kerem Bursin ülkemiz de çok fazla takipçi sayısına sahip, birçok dizi ve filimde başrol oynamış biri olarak tanınıyor. Daha önce ülkemiz önde gelen kadın oyuncularından Serenay Sarıkaya şimdilerde ise yine Türkiye’nin önde gelen başka bir kadın oyuncusu Hande Erçel ile aşk yaşaması onu daha çok öne çıkardı. Bütün sanatçılar aynı diyemeyiz ama ülkemiz de farklı bir olay döngüsü var. Bu döngü şu şekilde halk insanları meşhur eder ama meşhur olan kişi halka sallar. Bu durum genel de bu şekilde oluyor, Kerem Bursin’de de aynısı oldu.

Kerem Bursin’den maske takmayanlara salak yorumu

Krem Bursin ülkemiz de önde gelen sanatçılardan bir tanesi olarak öne çıkıyor dedik ama halkın destekledikleri halkı karalar duruma gelirse orada yanlış vardır demektir. Hande Erçel ile bir canlı yayın yapan Kerem Bursin kafelerde oturup ta maske takmayanlara salak kelimesini kullanması ona olan tepkileri çığ gibi büyüttü. Bir sanatçı düşünün kendisi meşhur olmuş ama kendini oralara getiren kişiler salak diyor. Kafeler esnaftır ve o insanlar ekmekleri için çabalayan insanlardır. Onların kafeleri açması devletin emri ile yapılmış bir durumdur.

Setlerde maske takılıyor mu?

Kerem Bursin için özellikle sosyal medya ortamında birçok yorum yapıldı bu yorumlardan bir tanesi ise dikkat çekici bir öneri sundu. Şu an ülkemiz dünyanın esir olduğu korona virüs ile savaş veriyor, bu havada sanatçılar geçinmek için birçok mesaj attı, isyan etti. Sonrasında dizi çekimleri başladı ve dizlerde maske takılmıyor. Bunu unutan sanatçı çıkmış kafelerde oturan ve maske takmayan kişilere salak diyor.  Sanatçı unutuyor herhâlde kafede bir yemek veya içecek kullanılırken maske ile bu iş olmaz. İnsanlar maskelerini çıkarmak zorundalardır. Maske takmak konusunda hassaslık içeren mesaj vermek isteyen ünlüler yine aynı camiada olan kişilere söz söylemeyi denemelidir. Hepimiz bu süreçte gördük ünlülerin partilerini ve ya yürüyüş yaparken maske takmadan gezdiklerini.