Son zamanlarda rapçi kocası Kanye West ile boşanacağına dair haberleri çıkan Kim Kardashian, Forbest dergisi tarafından hazırlanan ‘en zenginler’ listesinde yer aldı. Kim Kardashian, 1 milyar dolarlık mal varlığı ile kardeşi Kylie Jenner ‘a rakip oldu.

Rapçi kocası Kanye West ile boşanma sürecinde olan Kim Kardashian ‘ın aşk hayatında yüzü gülmese de iş hayatında oldukça başarılı.

2021 senesinin ^’en zenginler’ listesinde yerini aldı

Kim Kardashian, Forbest dergisinin her sene hazırladığı en zenginler listesine 2021 senesinde girdi. Kim Kardashian ‘ın bu listeye girmesine katkı sağlayan şey vücut şekillendirici giyim markası oldu. Kim Kardashian ‘ın kozmetik markası kuracağı da duyuldu.

Kylie Jenner ‘a rakip oldu

Kim Kardashian, bu durumda ’30 yaş altı en zenginler’ listesinde olan kız kardeşi Kylie Jenner ‘a rakip çıktı. Kim Kardashian ‘ın kozmetik markası adı altında cilt bakımı haricinde saç ve tırnak için de ürünler üreteceği öğrenildi.

Boşanmakiçin dava açtı

Reality Show yıldızı Kim Kardashian, geçen ay 2014 senesinde dünya evine girdiği rapçi kocası Kanye West ‘e şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanma davası açtı. West, geçtiğimiz sene Amerika Birleşik Devletleri başkanı olmak için girişim yaptığında karı kocanın ilişkilerinde anlaşmazlıklar olduğunu söylemişti.

“Bu bir miktar sinir bozucu”

Reality Show yıldızı Kim Kardashian, kocası Kanye West ‘in Wyoming ‘deki çiftlikte kendisinin de Kaliforniya ‘da yaşadığı süreçte tecrübe edindiği zorlukları dile getirmişti. ‘Keeping Up With The  Kardashians’ isimli programın son bölümünde bu konu hakkında açıklamalar yapan Kim Kardashian, “Kanye birkaç zamandır Wyomind ‘de  sosyal medyasında birçok paylaşımda bulunuyor. Bu durum çok sinir bozan bir şeydi Fakat kendimizi ev içerisinde olanlardan ve internet ortamında olan olaylardan biraz ayrı kalmamız gerekiyor” ifadelerini kullanarak kocasının evliliklerine dair yaptığı paylaşımlarının aldığı ayrılık kararında etkili olduğunu ifade etmişti.

“İki Senedir boşanmak için uğraşıyorum”

Uzun zamandır ayrı hayatlar sürdüğü ifade edilen çiftin ayrılma iddiası, Kanye West ‘in sildiği ilginç bir tweet ile ortaya çıkmıştı.

Kanye West ‘de ABD başkanlık seçimlerine aday olduğu zamanda Kim Kardashian ‘dan boşanmak için uğraştığını söylemişti.

Kanye West, karısı Kim Kardashian ‘ın bir otel odasında rapçi Meek Mill ile buluştuktan sonra tahmini iki senedir boşanmak için uğraştığını söylemişti.

“Eşimin bipolar rahatsızlığı var”

Kanye West ‘in eşi Kim Kardaşhian ile Meek Mill ‘in 2018 ‘in Kasım ayında Los Angeles ‘ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi ‘nde konuşmak amacıyla buluştuğu zamana gönderme yaptığı düşünülmüştü.

Kim Kardashian “eşime anlayışlı davranın, eşimde bipolar rahatsızlığı var” diyerek Kanye West ‘i savunmuştu.

“Zamana ihtiyacı var”

İkiliye yakın olan birisi, “Kanye West ‘in zamana ihtiyacı var ve işi için zaman ayırıyor. Günün çoğunu Wyoming ‘de geçiriyor. Kısa süre içerisinde Los Angelas ‘a gelmeyi düşünmüyor. Eşi Kim Kardashian ‘ın da bu durum hakkında şikâyeti bulunmamaktadır.” Açıklamalarını yaptı.

Bu kişi, “Kanye West, çevresinde, Kim Kardashian ‘ı rahat ettirecek harika bir destekçiye sahip. Kanye West için çiftlin en güzel mekân. Kim Kardashian ‘ın Los Angelas ‘ta kalması lazım ve çocuklarının yanında olması lazım. Kanye West onların güzel bir hayat sürmeleri için elinden ne geliyorsa yapıyor. Çocuklar babaları ile iletişim halindeler” dedi.

Çiftin boşanmasının arkasında ne gibi sorun olduğunu merak ediliyor ve iddiaların arkası kesilmiyor. Boşanmalarında Kris Jenner ‘in parmağının olduğu düşünülüyor.

ABD basınında yazılan haberlere göre Kim  Kardashian ‘ın boşanmasında annesi Kris Jenner ‘ın etkisi olduğu söyleniyor. Söylenenlere göre annesi Kris Jenner kızına ‘boşan ondan’ dedi.

Kris Jenner damadı Kanye West ‘in son zamanlarda kontrol edilemediğini ve bu durumunda kızı ve markalarına zarar vereceğini düşünüyordu.

2014 senesinde dünya evine girmişlerdi

Kanye West ve Kim Kardashian, 2014 senesinde İtalya ‘nın Floransa eyaletinde evlenmişlerdi.

Kim Kardashian, üçüncü evliliğini Kanye West ile yapmıştı. 200 senesinde müzisyen Damon Thomas ile 4 sene evli kalmışlardı.

Kim Kardashian, 2011 yılında ise basketbol oyuncusu Kris Humphries ile evlenmiş ve 2 sene sonra boşanma kararı almıştı. Sonrasında hayatına Kanye West girmişti.

Editör: TE Bilişim