Ünlü oyuncu Hazal Kaya koronavirüsü yendi fakat yaşadığı tansiyon sıkıntısı sebebiyle acil servise gidince yer bulamadı.

Koronavirüsü yenen Hazal Kaya, zor günlerden geçiyor. Virüs sebebiyle yaşamaya başladığı yüksek tansiyon sorunu sebebiyle sette rahatsızlandı. Hastaneye götürülen oyuncu acil serviste yer bulamadı.

Kaya, yaşadığı bu sorunla ilgili sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum. Gerçekten çok zor."

Pera Palas adlı dizinin çekimlerine koronavirüsü evde tedavi alarak yendikten sonra yeniden başlayan güzel oyuncu, bu kez de tansiyon sıkıntısı yaşadı. Sette birden fenalaşan Hazal Kaya, bütün hastanelerin acilleri dolu isyanı ile gündeme geldi.

Setteki parademik arkadaşların kendisini hastaneye götürdüğünü ancak hiçbir acil serviste yer bulamadıklarını anlattı. Kaya, "112 ile hastaneler arasında anlaşılmaz bir iletişim sorunu var." dedi.

Mart ayının sonlarında koronavirüse yakalanan Hazal Kaya, çok dikkatli olmasına karşın virüse yakalandığını, kendini izole ettiğini ve ayakta grip gibi bu hastalığı geçirdiğini dile getirmişti.