Ekranların her yayınlandığında reyting rekoru kıran Kurtlar Vadisi’nin tekrardan ekranlara Kurtlar Vadisi Kaos olarak gelecek. Dizinin çekimleri yakında başlayacak olmasıyla gözler oyuncuların kim olacağına çevrilirken bir başka bilgiye göre Kenan İmirzalıoğlu’ nun kadroda olup olmaması merak edildi. İmirzalıoğlu ' diziden böyle bir teklifin gelemediğini ama gelmesi durumunda değerlendireceğini  dile getirerek olumlu ‘ düşünüldü edinilen bilgiler arasında.

Türk yapımların en çok ilgi gören ve sevilen dizisi yayınlandığı her bölüm heyecan ve reyting kıran dizisi Kurtlar Vadisi, Kaos  olarak yeniden ekranlarda olacağı duyuldu hangi kanalda olacağı merak edilen dizi içinse adı belli olmayan kanalla imzaların atıldığı öğrenildi.

TEKLİF GELİRSE NEDEN OLMASIN

Ekranların sevilen yapımı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu gazeteci arkadaşların soruları üzerine merak edilen soruları cevaplarken Kurtlar Vadisi Kaos dizisinden böyle bir teklif gelmediğini ama oyunculuğu da bırakmadığını böyle bir teklif gelirse değerlendireceğini söyleyerek olumlu baktığı anlaşıldı. Böyle bir haberin gazetelerden duyduğunu dile getiren sanatçı evinin taşınacağı haberine de bu haberi de medyadan duydum böyle bir şey yok diyerek güldü. Fazla hayran sayısına sahip olan sanatçının sosyal medya hesabı açıp açmaması merak edilirken ben böyle daha mutluyum açmayı düşünmüyorum dedi. Babalığin nasıl gittiğini merak eden basın mensuplarına iyi büyüdüğüne şahit oluyoruz,  büyüdükçe baba kız ilişkisini ilerde daha iyi kuracağız inşallah dedi. Sunuculuğunu yaptığı kim milyoner olmak ister programının tatile girdiğini hali hazır da kesinleşen bir projenin olmadığını da ekledi.

PANDEMİDEN DOLAYİ NORMALLEŞEMİYORUZ

Geçen ekim ayında kızları Lalin'i kucağına alan Kenan İmirzalıoğlu ve karısı Sinem Kobal ‘evde bebek olduğu için normalleşemiyoruz, evde tedbirler devam ediyor, yaza kadar inşallah bu hastalık normale döner pandemi artık herkesi yordu’ dedi.

Editör: TE Bilişim