Eşi ile boşanma sürecinde olan ve bu süreçte eşinin ses kaydını habersizce alan su sebeple hakkında şikayet davası açılan Necati Şaşmaz için hapis cezası istenmişti fakat mahkemeden çıkan karara göre Necati Şaşmaz beraat etti. Dava konu olan olayda suç unsuru teşkil etmediğini söyledi.

İstanbul Asli Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya taraf avukatlar ve ünlü oyuncu Necati Şaşmaz katıldı.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ ın boşanmak üzere olan eşi hakkında yaptığı suç duyurusu sebebiyle tutuklanması istendi. Necati Şaşmaz’ ın avukatı ise iddiaların asılsız olduğunu beraat istediklerini açıkladı.

Asliye Mahkemesi’nde duruşma sırasında “özel hayatın gizliliği, kişinin haberi olmadan ses kaydedilmesi ve bu durumun ortaya çıkarılması, özel hayata sabote etme ve ifşa suçundan yargılaması talep edilmiştir. Mahkeme ünlü oyuncu için beraat kararı vermiştir.

Ünlü Oyuncu M. Necati Şaşmaz ve Eşi Arasında Ne Yaşandı...

Savcılığa sunulan iddiaya göre ünlü oyuncu ve eşi boşanma sürecinde olduğu açıklandı.

Necati Şaşmaz’ ın boşanmak üzere olan olduğu eşi özel hayata müdahale, kişinin rızası ve haberi olmadan ses kayıtlarının kullanılması suçundan hakkında şikayet davası açıldı.

Boşanma sürecinde olan eşinin whatsapp görüşmelerini ondan habersiz mahkemeye sunmaktan adında şikayet davası açıldı.

Mahkemeye belirtilen iddiada Necati Şaşmaz boşanmak üzere olduğu eşinin konuşmalarını habersiz olarak telefonuna kaydettiği ve eşinden habersiz kullandığı bu bilgilere gizlice mahkemeye sunduğu iddiası ile hakkında şikayet davası açıldı. Hapis cezası istendi.

Mahkeme yeterli delil olmadığı ve bir suç unsuru içermediği için beraat kararı verdi.

Editör: TE Bilişim