Kutsi’nin Feyza Çapı ile 7 yıllık ilişkisi geçtiğimiz Temmuz ayında aniden sona ermişti. İkilinin ilişkisi tamda nikah masasına giderken bitmesi herkesi şok ederken, Kutsi tarafından sürpriz bir haber gelmişti. Kutsi bu ayrılığın ardından kısa bir süre sonra, gönlünü aynı dizide yer alan rol arkadaşı çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’e kaptırmış. Bir suredir beraber olan çiftten herkesi şaşırtan bir haber geldi. İkilinin aldığı karar sosyal medyaya damgasını vurdu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adam Melek adlı dizide ‘ Halil Şirhan’ karakterine hayat veren oyuncu ve şarkıcı Kutsi, beraber rol aldığı çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile bir süredir aşk yaşıyor.

Gaziantep’te dünya evine girecekler

Güneş’in yaptığı haberler doğrultusunda sevgilisi Sibel Ülker ile evlilik kararı alam Kutsi, nikah işlemlerini başlattı. Dizi çekimlerimden dolayı Gaziantep’te nikah günü alan ikili pandemiden dolayı düğünü daha sonra yapacakları öğrenildi.

Sibel Ülker’in sosyal medya hesabından paylaştığı pozla ikilinin ilişkisi ortaya çıkmıştı.

Evlilik fobisi ayrılık getirmiş

Kutsi 7 senelik sevgilisi Feyza Çıpa ile evlilik fobisinden dolayı ayrıldıkları iddia edilmiştim. Evlenerek yuva kurmak isteyen Feyza Çıpa, Kutsi’nin kendisine olumsuz yönde cevap vermesinden dolayı 7 senelik ilişkilerine noktalama kararı almışlardı.

Editör: TE Bilişim