Masterchef de eleme heyecanı dün akşam yaşandı. Son 6 yarışmacının kaldığı Masterchef'e bir kişi daha veda etti. Eleme adayları arasında yer alan Rıfat, Batuhan, Güzide eleme potasındaydı. Yarışmada kim elendi. 

Masterchef de geçen günlerde Batuhan ve Rıfat eleme adayı olarak belirlenmişti. Bu akşam da Güzide ve Alican arasındaki düelloyu Güzide kaybetti ve eleme adayı oldu. Peki bu hafta Masterchef de kim elendi? 

Masterchef de Elenen İsim: Rıfat Yurttaş 

Masterchef de yapılan eleme yarışmasında yapılacak yemeği Danilo Şef seçmişti. Turnedos Alla Rossini yapan adaylar arasında Rıfat Yurttaş elendi. Güzide ise son 5'e kalan isim oldu. 

Batuhan 3 Haftadır Potada

Masterchef de ilk dokunulmazlık oyununu Güzide nin kaptanı olduğu mavi takım kaybetmişti. Eleme potasına gönderilecek adı belirleyen oyunda ise Rıfat, potada düşen isim oldu. Dokunulmazlık oyunlarının ikincisini de kırmızı takım kaybetti. Cemre ve Ekin kurtulurken potaya Batuhan gitti. 

Peki elenen Rıfat Yurttaş Kimdir? 

1992 yılında dünyaya gelen Rıfat Yurttaşi Türkiye'nin bu sezonki 14 yarışmacısı arasında yer almakta. Yarışmaya Çeşme den katılan Rıfat Yurttaş, eğitmen ve aynı zamanda aşçıdır. Türk kültürünün en önemli kollarından biri olan Türk mutfağı çok önemlidir. Türk mutfağına hakim olan Rıfat Yurttaş, birbirinden güzel yemekler ve tatlılar yapsa da eleme potasından kurtulamadı. 

Televizyonların sevilen yarışması Masterchef'in 67. Bölümünde yarışmaya veda eden isim Rıfat Yurttaş oldu. 

Editör: TE Bilişim