Ekranların sevilen yüzü Mehmet Ali Erbil hastalık dönemi ile alakalı bir takım açıklamalarda bulundu. Ünlü şovmen Erbil, “ Sadece elimi oynatabileyim “ diye dua ediyordum “ ifadelerini kullandı.

Uzun zamandır Kaçış Sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden ünlü şovmen Erbil, zorlu hastalık dönemi ile alakalı samimi açıklamalarda bulundu.

Erbil, şimdi ki haline gelmesine çok şaşırmış ve böyle bir şeyin mucize olduğunu belirterek, “ Bu dünya da insanın başına her şey gelebilir. Böyle düşünüyorum. Sebat ediyorum, şükrediyorum. Bu hale gelmem büyük bir mucize. “ Sadece elimi oynatabileyim” diye Allah’a yalvarıyordum. Şimdi tek başıma ayağa kalkabiliyor birkaç adım atıyorum. Dualar çok önemli. Çok sevgi ve dua biriktirmişiz. “İyilik yap denize at” demişler. Bana dua edenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in röportajından çarpıcı kısımlar şu şekilde:

Aşık olmayı özledim de yaşım ve yaşadıklarımdan dolayı artık çok zor geliyor. Çocuklarım ve torunum var. Torun bambaşka bir şeymiş. Hastalığım sebebiyle hiç kucağıma almak nasip olmadı fakat sıklıkla görüntülü konuşuyoruz. Torunuma “ Dede” demeyi öğrettik. (Gülümsüyor) Bunlar beni çok mutlu ediyor.

Hastanede kaldığınız süre zarfında vasiyet yazmayı hiç düşündünüz mü?

İlk başlarda düşünmüştüm. Sonra bana bir psikolog tavsiyesinde bulundular. Psikolog bana şu sözleri sarf etti “sen buradan sağlıklı bir şekilde çıkacaksın. O yüzden hiç kimseye bir şeyini verme. Satıp savurma ” dedi. Düşüncelerin bu sözlerden sonra değişti. Zaten hepsinin yaşamını daha önceden güvence altına aldım. Yeni şeyler fazlalık bir şey olacak.

“ Ben iyi bir baba mıyım? ” diye kendinize soruyor musunuz?

O konuda bir endişem olmadı, iyi bir baba olduğumu söylerler. Tabi ki çocuklarım bunu daha iyi bilir. Yasmin’ le de baba kız değil artık arkadaş gibiyiz. Her şeyini bana anlatmaktan çekinmez.

Yok gibi görünüyor. Fazlasıyla deneyim edindim, Her şey den tattım. Çokça ders aldım, ders verdim. Sosyal medyadan flört etme kafasında değilim. Sıkılmışım.

Bundan emin miyiz? Bizim tanıdığımız Mehmet Ali Erbil hiç değilse sosyal medya aracılığıyla yürüyordur sanki?

Bir zamanlar o kadar çok yürüdüm ki, yürüyerek nereye kadar devam edeceğim yani! Şimdi daha sakin hayat sürdürüyorum.

Bir miktar değiştim, O zamanlar 24 yaşındaydım. Şimdi ki zaman çok farklı. Ama o hala kıskanır beni. (Gülüyor) Onda bir farklılık yok. Ben farklı yaklaşıyorum artık. Ebeveynler olarak  hiçbir şeyine karışmıyoruz. Benimsedik. O da zaten fazlasıyla aklı başında bir genç kız.