Uzun bir süre hastanede tedavi altında kalan ve adeta ölümden dönen Mehmet Ali Erbil, birkaç ay önce yeniden rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kısa bir süre önce yeniden taburcu olarak evine çıkan ünlü şovmen yeni yıldan beklentisini de açıkladı.

Çok büyük sıkıntılar atlatarak yeniden sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu sebebiyle çok çileler çektiğini söyledi. Taburcu olduktan sonra hiç konuşmamasıyla merakları üzerinde toplayan Erbil yeni yılla ilgili dileklerini iletmek için kameralar karşısına geçti. Mehmet Ali Erbil’in dileği ise duyanların içini burktu. Mehmet Ali Erbil yeni yıldan tek beklentisinin sağlığına geri kavuşmak olduğunu ve başka bir isteğinin olmadığını söyledi.

1.5 Yıldır Yatıyorum

Yeni yıla her zamankinden farklı olarak evinde girdiğini fakat bu duruma şükrettiğini belirten Erbil, son 1,5 yılını hastanelerde geçirdiğini ve bu durumun kendisini psikolojik olarak yıprattığını söyledi. Yanında Tolga Yüce ve Ercan Avşar’ın da bulunduğu görülen Erbil, her zaman yanında olup desteğini esirgemeyen arkadaşlarına da minnet duyduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim