ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Müjgan’ ı olan Melike İpek Yalova Yeşilçam’ın usta ismi Türkan Şoray’ a olan benzerliğiyle çok konuşulan güzel oyuncu 2 yıl önce İzmir’de dünya evine giren Altuğ Gültan ile evlenmişti. 7 yıllık ilişki 2 yıl önce evlilikle taçlanmıştı. Bir süredir sosyal medyada ayrılık iddiaları konuşulan çift Cuma günü tek celsede boşandı.  Nikah töreni fotoğraflarını sosyal medya’ da paylaştıkları dan sonra hakkında hamilelik iddiasıyla gündeme gelen ve ardından iddiaları yalanlayan güzel oyuncu ardından boşanacağı yönünde çıkan haberler sonrası Sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden doğrulanmıştır.

İKİ YILLIK EVLİLİK 5 DK BİTTİ

Reyting rekorları kıran ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Müjgan rolünü oynayan başarılı oyuncu Melike İpek Yalova eşi Altuğ Gültan ile ayrılmaya karar verdiler. Bu kararlarını güzel oyuncu Instagram hesabı üzerinden sosyal medyadan duyurdu.

Bir kaç hafta önce boşanacağı yönünde çıkan haberler karşısında Yalova, haklarında çıkan ayrılık haberini doğrulamış ve açıklamada bulunmuştu. Yaptığı açıklama şöyle, “ sevgili Altuğ Bey’le yollarımızı ayırdığımız hakkında çıkan haberler doğrudur. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize hem dost hemde arkadaş olduk. Evliliğimizi bitirme konusunda uzun süre öncesinden bizim için en doğru kararın bu olduğunu inandık ve defalarca üzerinde konuştuk birlikte karar vererek aldık, ortak kararımızdır” şeklinde ifadeler kullandı. Haklarında çıkan haberlerin bu süreç içinde ‘ sessizce devam edilmesini istemekte olup bu süreç içinde ailelerimizin de incinmesin diye uğraşıyoruz. Sevdiğimiz insanlara bir zarar gelmemesi adına ve bu sürecin medeniyet çerçevesi içinde sessizce ve sakin bir şekilde ilerlemesi taraftarıyız. Sizlerin de bu süreç içinde hassas ve anlayışlı olmanızı rica ederiz. Şimdiden çok teşekkür ederim' diyerek sözlerini sonlandırdı. Melike İpek Yalova sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık konusunu onayladıktan hemen sonra İstanbul Aile Mahkemesi’ ne başvuruda bulunarak boşanma davası açtı.

Boşanma davası geçtiğimiz Cuma günü görüldü. Duruşmaya iki tarafında avukatları ile birlikte eşlik etti. Yolava,hakimin boşanmada kararlı mısın sorusu üzerine boşanma konusunda beraber anlaşmalı olarak karar verdik. Altuğ Gültan da boşanmak istediğini hakime söylemesi üzerine beş dakika süren dava sonucu hakim anlaşmalı olarak boşanmalarına karar kılındı. Yalova ve Gültan çifti birbirlerinden herhangi bir nafaka ve tazminat isteğinde bulunmadılar. 7 yıl boyunca yapımcı Altuğ Gültan ile aşk yaşayan ve 2019 Eylül ayında İzmir’de evlenmişti.

Editör: TE Bilişim