Ünlü oyuncu Melisa Sözen, bir magazin dergisi için verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile yaşadıkları ilişkiyi ve kendini anlattığı o röportajdan detaylar...

Melisa Sözen duygularını anlatırken, "Harun'a hayranım. Gelişime her zaman açık. Onunla tanıştığımızdan bu yana değişen, dönüşen, güzelleşen bir yolculuk içindeyiz." sözlerini kullandı.

Pek çok şeyi onunla birlikte başardığını, onun desteği ve inancıyla yaptığını dile getirdi. Harun Tekin'in tüm başarısına rağmen halen empati yeteneğini koruması, mütevazılığı ve gelişime açık olması, güzel oyuncuda hayranlık bırakıyor.

Melisa Sözen Kimdir?

6 Temmuz 1985, İstanbul doğumludur. Bir erkek kardeşi vardır. 14 yaşında Yedi Kocalı Hürmüz müzikalinde rol aldı. Bir dönem bale okuluna gitti. İlk dizisi 1999 yapımı Kadınlar Kulübü oldu. Bana Şans Dile, Çemberimde Gül Oya, Cenneti Beklerken, Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde rol aldı. Alican Yücesoy ile boşanan ünlü oyuncu, bir süredir rockçı Harun Tekin'le birlikte.

Harun Tekin Kimdir?

28 Haziran 1977, Ankara doğumludur. Müzisyen ve köşe yazarı olan Tekin, Mor ve Ötesi grubunun vokalisti ve gitaristidir. Boğaziçi Üniversitesi mezunudur. Pek çok albüme imza atmış, 2008 Eurovision'da Deli şarkısıyla yüksek bir oy almıştır. Aynı zamanda oyunculuk yapmaktadır.

Editör: TE Bilişim