Güzel oyuncu kendisinden tam 48 yaş büyük bir Amerika’lı ile evlendiğini açıklamıştı. Bunu duyan herkes şaşkına dönül Miroğlu’nu eleştiri yağmuruna tutmuştu. Güzel oyuncu kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile çocuk düşündüğünü dile getirdi. Bu haberlerle üm dikkatleri üzerine çeken Miroğlu’nun bu kararı neden aldığı ise net olarak bilinmiyor. Çevresi, yakın arkadaşları ve ailesi karşı çıktığı halde kararından vazgeçmeyen güzel oyuncunun son paylaşımı herkesi ağlattı. İşte merak ettiğiniz herkesi üzen o  tüm detaylar…

Tüp bebek Tedavisi Gördüğü Söylenirken Ayrılık Haberi Geldi

Bir süre gündemde kalan bu evlilik haberi sonrasında güzel oyuncunun yakınları psikolojisinin yerinde olmadığını ve yardıma ihtiyacı olduğunu ifade etti Tüm bunlara uzun süre sessiz kalan Miroğlu yurt dışı oturumu almak için bu evliliğe imza atmadığını, eşini çok sevdiğini ve sıcak bulduğunu söylemişti. Hatta açıklamaya göre Patrick isimli Amerikalı kendisinden çocuk da istedi. Yaşından kaynaklı çocuk sahibi olamayan çift tüp bebek tedavisi gördükleri konuund iddialara yer verilmişti. Nitekim tüm bunlrın yalan olduğu ie Miraoğlu’nun boşanma kararı aldığı haberleriyle desteklendi. Şu an gündeme bomba gibi düşen boşanma haberlerine ilişkin henü çiftten bir çıklama gelmee de kıa ürede olayın net bir şekilde açığa çıkmaıs bekleniyor. O görüntülerde mutsuzluk nedeni belli oldu!

Takipçilerinin ve Ailesinin Yüreğini Dağlamıştı!

Meltem Miroğlu magazine bu haberlerle düşerken geçtiğimiz haftalarda gören herkesi ağlatan ve yüreğini dağlayan bir videoyu sosyal medya heabı üerinden paylaşmıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı samimi video dakikalar içinde milyonları üzmüştü. Videoda ağlayan güzel oyuncu ailesinden uzakta kaldığı ve kötü bir süreçte sıla hasreti çekip ailesini çok özlediği belirtildi. Takipçilerinin yaptığı yorumlara bakılınca herkesin bu duruma son derece üzüldüğü görüldü. Ünlü oyuncunun ilerleyen süreçte evliliğine ilişkin  nasıl bir karar vereceği de merakla bekleniyor. Şimdi de ortya gelen ayrılık iddaları herkesi şoke ederek, sevenlerini de mutlu etti.