Gündeme bomba gibi düşen ve sanat camiasını bir hayli üzen bir haber geldi. Star TV ekranlarda yayınlanan Menajerimi Ara dizisi ile ekran da kendini gösteren başarılı oyuncu Canan Ergüder’den herkesi üzen kötü haber geldi. Canan Ergüder’in kendisine meme kanserine yakalandığı teşhisi konulan ve  haberi gelen oyuncunun sevenlerini bir hayli üzdü. Yer Aldığı Star TV ekranlarında yayınlanan  Menajerimi Ara dizisine üzülerek veda ettiği öğrenilen Canan Ergüder’in diziye vedasının ardından tedavi sürecine hızla başlandığı ve moralinin iyi olduğu konuşulanlar arasında. Canan Ergüder’in oyuncu  olan eşi Kenan Ece ve ailesinin de bu süreci yakından takip ederek, sevilen oyuncu Canan Ergüder' e bu zorlu dönemde destek veriyor. Canan Ergüder’e t kanser teşhisi konulması ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yaşamış olduğu süreci anlattı...

Sanat camiasını çok derinden üzen bir haber geldi.. Menajerimi Ara dizisinin başrol oyuncusu olan Canan Ergüder’in meme kanserine yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düşerken. Sevilen oyuncunun bu durumunu duyan sevenleri ise adeta kahroldu.

Televizyon ekranlarında yer Aldığı Menajerimi Ara dizisine sağlık sorunu sebebiyle veda eden sevilen oyuncu Canan Ergüder’in tedavi sürecine hızlı bir şekilde başlandığı ve moralinin iyi olduğu konuşulanlar bilgiler arasında.

Sevilen oyuncu Canan Ergüder yakın zamanda kemoterapiye başlanacağı da edinilen bilgiler arasındadır.

Milliyet gazetesinin haberine  göre; sevilen oyuncu Canan Ergüder’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan Ece ve ailesi de bu süreci yakından takip ederek, eşi Canan Ergüder’e bu döneminde destek veriyor.

Hastalığı ile ilgili haberin kısa süre içinde sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından kendisi de sayfasından bu sürece dahil bir açıklama da bulundu.

İNİŞLİ VE ÇIKIŞLI BİR DÖNEM GEÇİRİYORUM AMA MORELİM GAYET YERİNDE!

Oyuncu Canan Ergüder 1,5 ay önce geçirmiş olduğu  ameliyat sonrası çektiği fotoğrafı sosyal medya platformu Instagram hesabı üzerinden  yayınlayarak şu ifadeleri kullandı: “Sevgili arkadaşlarım ve beni bu süreçte merak eden sevgili ve değerli takipçilerim, hayranlarım;  sizlere niyetim yer aldığım  Menajerimi Ara dizisinde oynayacağım son bölümde sizlere yazmaktı ama siz ben açıklama yapmadan önce haberler sizlere ulaşmış bulundu. Duymuş olduğunuz haber doğru ve  yaklaşık 1.5 ay önceden bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğrafı oynamış olduğum  Menajerimi Ara dizisine ameliyat sonrası göndermiş olduğum Fotoğraf’ dır. Siz değerli hayranlarıma da aynı fotoğrafı gönderiyorum çünkü pozitif bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Bu fotoğraf bile pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. Hayatımın bundan sonraki döneminde İnişli çıkışlı bir süreç olacak ama bu durumla birlikte  moralimi yüksek tutuyorum” ama ben çok iyiyim merak etmeyin, iyileşeceğim. Hastalığımın ve tedavimin sağlık durumumun bana izin verdiği noktaya kadar  son ana kadar çalışacağım. Menajerimi Ara dizisinde inşallah 3 bölüm daha olacağım ve  Pandemi dolayısıyla bu zorlu süreçlerden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit oldu.

Beni bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan ve her an desteğini esirgemeyen benim canım aileme ve bir diğer destekçim  Menajerimi Ara ekip arkadaşlarıma, Star TV’ye ve elbette hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım’a ayrıca çok teşekkür ederim.” Canan Ergüder’ in kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan Ece ile 2017 de evlenen ve kısa bir süre önce oğlu olan ve ismi Demir’ i kucaklarına almışlardı. Karantina sürecinin çoğunu oğlu Demir ile birlikte geçiren güzel oyuncu Ergüder' in bu süreçte sosyal medya paylaşımları da bir hayli konuşulur olmuştu. Menajerimi Ara dizisin de Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder 43 yaşındadır.

Editör: TE Bilişim