Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıkladı! ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’in başarılı sunucusu Müge Anlı, bugünkü canlı yayında müjdeli haberi duyurdu. Müge Anlı kiminle evleniyor? İşte ünlü sunucunun dünya evine gireceği o isim…

MÜGE ANLI EVLENİYOR

ATV ile yıllardır özdeşleşen Tatlı Sert programı her gün kayıp ve cinayet vakalarını çözmek için canlı yayınla ekranlara geliyor. Uzun yıllardır programı başarıyla sunan ünlü televizyoncu ve gazeteci Müge Anlı, bugünkü canlı yayında evleneceğini müjdeledi. Müstakbel damadın kim olduğunu da açıkladı. Bu haberle birlikte canlı yayında Anlı’yı tebrik ettiler. Haber kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı gelecek sezon ekran karşısına evli olarak çıkacak. Kiminle evleneceği merak konusu olan ünlü sunucu, “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu” dedi.

İşte Müge Anlı'nın açıklamaları:

"Bugün size kendimle ilgili bir haber vereceğim. Yalan yanlış haberler olmasın diye haberi bugüne sakladım. Kötü yazanlara da sesleniyorum, sizi okumuyorum ve muhatap almıyorum. Sevgili dostlar beni senelerdir evinize misafir ettiniz, aileden biri gibi gördünüz. Bu yüzden mutlu haberi ilk ağızdan duyun istedim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Çok saygı duyduğum bir mesleği var, kendisi devlet memuru. Evlilik kararıma saygı duyacağınıza, mutluluğum için dua edeceğinize eminim.” dedi.

Müge Anlı’nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun polis memuru olduğu kısa süre sonra öğrenildi.

Editör: TE Bilişim