Kütahya’ da evinden kestane toplamak için çıkan Fatma Çeri 1 Kasım’ dan beri kayıptı. Fatma Çeri’ yi bulmak isteyen ailesi Müge Anlı’ dan yardım istedi. Fatma Çeri’ nin kızı Havva annesinin kaçırılma ihtimali üzerinde duruyor.

Kütahya- Simav’ da yaşayan 3çocuk annesi Fatma Çeri gündüz saat 11.00 sularında evinden kestane toplamak için ayrılıyor ve bir daha eve dönmüyor. Fatma Çeri’ nin eşi aramadık yer koymuyor ama eşi Fatma Çeri’ ye ulaşamıyor. Daha sonra Eşi Beyti Çeri jandarmaya gidip kayıp başvurusunda bulunuyor.

Jandarma havadan karadan gitmediği izlemediği yer kalmıyor ama Fatma Çeri’ ye ait hiçbir iz bulamıyorlar. Hayat arkadaşı Fatma Çeri’ yi bulmak için arama çalışmalarına Katılan eşi Beyti Çeri şu sözleri sarf etti: “ o gün Fatma korkunç rüyalar gördüğünden bahsetti. Fatma’ nın annesi yaklaşık iki ay önce vefat etti. Fatma ‘ ben rüyamda annem ve babamı gördüm’ dedi. Ben de evde kal bahçeye gelme dedim. ‘bahçemizdeki elmalarımızı toplayalım yere düşenler telef olmasın hayvanlarımıza verelim, boşa gitmesin hayvanlarımız yesin ‘ dedi. Kestane toplamaya gittiğinde akşam olmadan eve geri gelirdi. Telefonla aradım evde bırakmış her yeri didik didik aradım ama Fatma’ ya ulaşamadım dedi.