Son zamanlarda pandemi sebebiyle evlerde bulunduğumuz bu önemli günlerde mutlaka izlemekte olduğumuz programlar içerisinde Müge Anlı ve aynı zamanda Esra Erol bulunuyor. Her iki programa da dikkat ettiğimizde benzeri bazı konuları işlemekte olduğu görülmektedir. İzleyici kitlesi de neredeyse birbirinin aynısı olan bu iki isim ile ilgili bugün bir iddia daha ortaya atıldı. İki programın belirli sebepler dahilinde birleyeceği ve belirli zamanlarda program yapılacağı belirtildi

Teklif İletildi

Teklif Acun Ilıcalı tarafından isimlere iletildi. Belirli zamanlarda toplum tarafından oldukça merak edilen konular her iki program için de yapılıyor. Böyle durumlarda iki ekibin birbiri ile yarışarak aranan şahıslarını bulunması noktasında bir yarışma konsepti olması düşünülüyor. Başarılı isimlerin bir biri ile yarışması neticesinde iki programında izlenme oranlarının artması ve aynı zamanda kayıpların çok hızlı bir şekilde bulunması durumu da oluşmuş olacak.

Teklife Cevap

Exxen tarafından ünlü simlere yapılan teklif ile birlikte ne gibi bir cevap verecekleri merak edilmekte olan ikilinin şuana kadar konuya ilişkin bir açıklaması bulunmuyor. Her iki ünlü isminde şuana kadar kanallarında bulunmakta olan bir sözleşmeleri bulunuyor. Bu sebeple böyle bir durumda ilk olarak sözleşmelerin bitmesi beklenecek ve onaylanması durumunda program yeni kanalında bizlerle buluşacak.

Yapılan yorumlar incelendiğinde isimlerin böyle bir riske girmek istemeyecekleri de ayrıca belirtiliyor. Zamanla konunun ne şekilde şekilleneceğini göreceğiz.