Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Edis önceki akşam Etiler de ki Mario Restoran da yemeğe gitti. Mustafa Sandal'ın objektiflerin göz önünde olmadığını ve uzun aradan sonra tekrar döneceğini söyledi. Mustafa Sandal tarafından muhabirlerin yanıtı ile Edis'e borcu olduğunu ve yemeğe çıkardığını belirtti. Peki, Mustafa Sandal, Edise Borçlu Mu? 

Mustafa Sandal: Ben Borçlu Değilim! 

Mustafa Sandal'ın Edis'e borçlu olduğu konusunda magazin haberleri dolaşsa da Mustafa Sandal, bu konuda olan iddialara olumsuz yanıt verdi. Mustafa Sandal, Edise olan borcunu ödediğini belirtse de hala sosyal medyada borçlu olduğu konusunda dedikodular yayılmaya devam etmekte. 

Mustafa Sandal ve Edis bir önceki akşam Etiler de yemeğe gitti. Mustafa Sandal yemek çıkışında;

Edis’in konserine gidemediğim için ona yemek borcum vardı, güzel bir akşam yemeği yedik” dedi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Melis ile bir araya geldiniz mi sorusunu da yanıtlayarak sevenlerine açıklamayı doğru bir şekilde yapmıştır. 

 “Melis Sütşurup’la yeniden bir araya geldiğiniz doğru mu?” sorusuna ise “Arkadaşlar her şeyi ocakta çıkacak kitabımda anlatacağım. Melis Hanım’la barıştığımız haberleri de doğru değil” dedi. 

Mustafa Sandal konusunda son zamanlarda sıklıkla magazinde haberler yoğunlaşsa da Mustafa Sandal konusunda çıkarılan yalan haberler de onu olumsuz etkilemiştir. Melis konusunun gündeme gelmesiyle daha da sinirlenen Mustafa Sandal, Melis Hanım ile aramızda herhangi birşey söz konusu değildir demeyi de ihmal etmemiştir. 

Editör: TE Bilişim