Hacı Sabancı’nın eşi Nazlı Kayı, Sabancı soyadını aldıktan sonra sosyal medya paylaşımları için aldığı ücrete zam yaptı!

Nazlı Kayı Sabancı, Instagram’dan paylaştığı her gönderi başına aldığı 10 bin TL’lik ücrete tam 8 kat zam yaptı. Sabancı, markalarla yaptığı işbirliği için her paylaşımı başına artık 80 bin TL alıyor.

Evlilik ona yaradı!

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı, Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında geçtiğimiz Ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift lüks hayatlarıyla magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Çift, bu kez de Nazlı Kayı Sabancı’nın kazancıyla gündemde.

Birçok markayla işbirliği içerisinde olan Nazlı Kayı, evlenmeden önce Instagram'dan paylaştığı her gönderi başına 10 bin TL kazanıyordu. İddiaya göre, Sabancı’ların gelini olduktan sonra artık gönderi başına aldığı ücret 80 bin TL oldu.

Evliliğin ardından Instagram'daki takipçi sayısı da 283 bine ulaşan ünlü isim, gelen son haberlere göre, önceki gün bir parfüm markasıyla anlaşma yaptı. Parfüm markası için yaptığı paylaşım başına 80 bin TL'yi cebine koydu.