Ünlü oyuncu Nejat İşler, samimi açıklamalarda bulundu.

Blu TV'de yayınlanan Saygı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nejat İşler, bir Youtube programına konuk oldu. Özel hayatı ve son dönemde yaşadıklarına dair samimi açıklamalar yaptı. İşte, programda konuşulanların kısa bir özeti...

Nejat İşler, bir süredir rol aldığı yapımlar sebebiyle İstanbul'da yaşıyor. Bodrum Gümüşlük'teki evini kapattığını ve bir otele yerleştiğini açıklayan İşler, şunları söyledi:

"Bodrum'daki evi kapattım. Eşyalarım kutuların için arkadaşımın evinde duruyor. İki sandık eşya o da. Yavaş yavaş ufalmaya başladım. En sonunda her şey bir sırt çantasına sığdı."

Lüksüm Yok

Nejat İşler sözlerine şöyle devam etti: "İki yeğenim var, çalışırsam maddi anlamda güvence altındayım. Ters bir şey olursa diye yeğenlerim için çalışıyorum. Ben bir şekilde yaşarım. Lüksüm yok. Arada yurt dışına seyahate çıkıyorum o kadar."

Ufalmaya Başladım

"Az eşya çıktı evden. Bu bana eksik değil, özgür hissettiriyor. Eski işim kitap, plaj, objeydi. Evim depo gibiydi. Ondan kurtuldum. Ufalmaya başladım. Bir şey lazım olursa gider alırım, ne olacak?"

İşler, yönetmenlik yapma fikrini de sevdiğini açıkladı. Şimdilerde senaryo ve yapım hakkında fikirlerinin olduğunu söyledi ve şunları ekledi: "Bir sürü şeye karışmak istiyor canım. Başımı belaya sokmak istiyorum. Öyle söyleyeyim."

Editör: TE Bilişim