Acun ılıcalı ülkemiz de televizyon dünyasının gerçek anlamda çehresini değiştirdi, yaptığı her program bir olay, yaptığı her program gündem. En son yaptığı programlarda belki istenilen heyecan bulmadı ama yinede öyle bir program kurdu ki bu program ülkemiz de yıllardır öne çıkmaya devam ediyor. Bu program Survivor reytinglerde hep en üstlerde yer alan yarışma programına mutlaka sizlerde bir kez göz atmışsınızdır. Bu yarışma programında oynanan oyunlar ve ortaya çıkan heyecan kadar, aşklar da konuşuldu. Her sezon mutlaka bir aşk iddiası ortaya atılan yarışma programında bu yılda dedikodular oluyor ama geçen sene bir dedikodu aşka dönüşmüştü.

Barış ve Nisa aşkı bitti mi?

Bu çift Survivor programında birlikte yarıştılar, genel oyun konseptinde biri ünlü diğeri gönüllü olarak katıldı ve iki isimde finale giden yolda büyük beğeni topladı. Beklide yarışmayı en hak eden isim olarak düşünülen Barış şampiyon olmadı ama o kadar çok fan topladı ki olan ünü tam anlamı ile zirveye çıktı. Burada herkes onu Aycan ile yakıştırmış olsa da onun kafası farklı yerlerde yer alıyormuş. Nisa ise Survivor programları içinde bu kadar öne çıkmayı başaran kadın yarışmacı var mı? Sorusunun belki de ilk cevabı olabilir. Kendisi üstün bir performans ile değil daha çok karakteri ile ön plana çıktı. Bu ikili yarışma bittikten sonra ikili arasında bazı görüntüler ortaya çıkmaya başlamıştı, bu görüntülerden sonra aşk kesinlik kazandı. Ünlü çift arasında bir ayrılık iddiası dolanıyordu ki bu olayda gerçek oldu.

Nisa açıkladı ‘’ayrıldık’’

Ayrılık açıklaması her zaman olduğu gibi sosyal medya üzerinden yapıldı, ülkemiz de ki meşhur ayrılık olaylarından biri daha yaşandı. Ünlüler âleminde tabi ki evlenip de uzun süre birlikte kalan çiftler var ama genelde ilişkiler kısa sürüyor. Bu seferde aynı durum oldu ve ikilinin aşkı düşünüldüğünden kısa sürdü. Açıklama Nisa’dan geldi ve Barış ile olan ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı. Aynı evde yaşamaya başlayan çift bir süredir dargın olarak devam ediyordu. Süreç bu şekilde son bulmuş oldu.

Editör: TE Bilişim