Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri Öykü Çelik'in kirasını ödemek için kredi çektiği konusunda oldu. Haberlerde ve sosyal medyada herkesin karşısına çıkan konulardan biri oldu. Öykü Çelik geçtiğimiz günlerde mini etek ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Bu konuyla gündeme geldikten sonra şimdilerde kira konusu ile gündeme geliyor.

Öykü Çelik özellikle magazin dünyasında sürekli olarak gündeme gelen oyunculardan biridir. Öykü Çelik insanların ünlü oldukları için zengin oldukları düşünülüyor dedi. Öyle bir şeyin hiçbir şekilde doğru olmadığını ifade etti. Öykü Çelik YouTube'da bir programa katıldı. Bu programda ev kirasını ödemek için kredi çektiğini söyledi. Aynı zamanda bu programda Covid partisi denilen bir partiye katıldı konusunda kötü bir algı uyandırdığını söyledi.


Öykü Çelik Sosyal Medyanın Gündeminde!

Öykü Çelik sık sık gündem olan isimlerden biridir. Hem güzelliği hem oyunculuğu hem de yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde mini etek ile ilgili bir açıklama yaptıktan sonra gün içinde çok uzun bir süre gündemde kalmıştı. Daha sonra katıldığı bir YouTube kanalında Ev kirasını ödemekte zorluk çektiğini ve bunun için kredi çektiğini söyleyince yeniden gündeme geldi.

Her insanın ünlü olması zengin olması anlamına gelmiyor gibi ifadeler kullanarak zor zamanlardan geçtiğini anlatmaya çalıştı. Son yıllarda yaşanan pandemi sebebiyle insanlar ekonomik olarak büyük bir çöküntüye uğruyor. Oyuncularda mesleğini icra edemediği için bu gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalabiliyor.


Öykü Çelik Kimdir?

En son Şeref Sözü simli teyze ile karşımıza çıkan Öykü Çelik 13 Temmuz 1787 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'da Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümü okuyarak hayallerinin peşinden gitti. Öğrencilik hayatı sırasında geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda çeşitli yaralar ve yanıklar meydana geldi.

Pek çok başarılı dizide ve filmde Usta oyunculuklar sergileyerek ön plana çıkan oyunculardan biridir. Vücudunda oluşan yaralardan dolayı eğitim hayatını yarıda bırakarak tedavi sürecine başladı. 2014 yılında Murat Çakan ile evlendi. Yaklaşık olarak 15 ay kadar bir süre evli kaldıktan sonra boşandı. İlk oyunculuk deneyimi Selena dizisi ile oldu.