Doktorlar dizisinden sonra Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dizisi oyuncularından Özge Özder bebeğini dünyaya getirdi. Bebeğine kavuştu. Ünlü oyuncu Özge Özder, instagram hesabından bebeğinin geldiğini açıkladı. Bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Adını instagram hesabından duyurdu. 42 yaşında olan güzel oyuncu hamile iken çalışmaya devam etti ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı.

İnstagram’ da kızı ile olan fotoğrafını paylaşıp artık bizimlesin bebeğim, hoş geldin paylaşımı yaptı.

Bebeğinin adını Eva Luna koymuşlar. Sonrasında sosyal medyada beğeniler ve tebrik mesajları aldı başını gitti. Özge Özder’ in eşi Eva Luna’ nın babası bebeğinin gelişini sosyal medyadan aramıza hoş geldin benim güzel yüzlü bebeğim yorumu ile paylaşmış.

Özge Özder takipçilerine ve sevenlerine bebeğim güzel kızım Eva Lunam dünyaya geldi, biz çok sağlıklıyız her şey yolunda. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Anne olmak isteyen bütün kadınlar için güzel dileklerle dualarımı gönderdim. Doğum sonrası yakın bütün dostları yanlarındaydı. Doğum öncesinde dostları ile çekindiği fotoğrafı da sosyal medyadan paylaştı.

Kanal D’ nin  sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı da merak konusu oldu. Özge Özder açıkladı iki yada üç bölüm olmayacağım sonrasında ekranlara devam edeceğim diye açıklamıştı. Set ortamında tedbirler kesintisiz devam ediyor. Maske mesafe kurallarına çok önem veriliyor ve gerçekten güvenli bir ortam. Yönetmenimiz bu süreçte bana çok destek oldu sette ben hamileyim diye herkes el bebek gül bebek bakıyor diye açıklama yaptı.

Sadakatsiz Dizisinden Ayrılacak mı?

Doğum yapmasıyla birlikte dizinin kadrosundan ayrılıp ayrılmayacağı da ayrıca hayranları tarafından değerlendiriliyor. Birçok sosyal medya hesabında kendisinin yeni anne olmasından dolayı yakın zaman içerisinde dizinin kadrosundan ayrılmak zorunda kalacağı belirtiliyor. Konu ile ilgili kendisi tarafından yapılmış her hangi bir açıklama ise bulunmuyor.

Yakın çevresi tarafından elde edilen bilgilere göre ise ünlü ismin kısa bir süre olmayacağı fakat devam eden zamanda diziye yeniden dahil olacağı belirtiliyor. Kendisini dizi de görmek isteyenler her ne kadar da bu kısa ayrılıktan memnun olmasalar da devamında ünlü ismin gelecek olmasından son derece memnun durumdalar.

Özge Özder doğum öncesi eşi Sinan Güleryüz ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabında bebek geliyor diye paylaştı.

  

Editör: TE Bilişim